Mariana Cojocaru o contrazice pe Carmen Harra în privinţa războiului: „3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani”. Cine va câştiga războiul!

Mariana Cojocaru a făcut o serie de previziuni despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Dacă Harra spunea că mâine e finalul, astrologul avertizează că vorbim de un karmic, cu multe probleme din urmă nerezolvate.

24 mart. 2022, 14:18
Mariana Cojocaru o contrazice pe Carmen Harra în privinţa războiului: „3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani”. Cine va câştiga războiul!

Mariana Cojocaru a dezvăluit recent ce spun astrele despre războiul din Ucraina. Cunoscut astrolog spune că ceea ce se întâmplă acum, este un ciclu karmic care are legătură cu cifra trei. „La final de an, am făcut o analiză în care puneam că anul 2022 are niște cuvinte cheie. Spuneam acolo de check point. Vezi că este plin Check Point-uri. Eu aș fi putut să spun mai multe atunci, dar din cauza faptului că erau sărbători, nu am vrut să stric cheful nimănui.

Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Va ajunge şi în România? Cum arată astrograma lui Vladimir Putin
Vara trecută, în august, la televiziunea la care ai lucrat tu înainte (n.r.: Cristian Brancu), am spus că va începe. Este un conflict într-un an al revoltelor mari. Un conflict care trebuie gestionat foarte bine, mai ales la nivel de diplomație. Am făcut analize pe astrogramele liderilor mari ai lumii și acolo spuneam că este o răfuială karmică, o răfuială de vieți între titanii lumii. Toți au axa karmică în pești și în fecioară. A început în pești? A început în pești!”, a declarat Mariana Cojocaru, la Prima TV.

„Acum, totul ține de cum vor reuși ei, cu înțelepciune, pentru că eu spun că sunt mai toți oamenii înțelepți, să găsească o soluție, în așa fel încât să nu sacrificăm viețile copiilor. Copiii sunt foarte valoroși.

Vor exista trepte, pentru că ține de capacitatea fiecăruia de a gestiona așa ceva. Există marcaje care vin pe anumite ciclul karmice în relație cu 3.  Poate să fie trei luni, poate să fie trei săptămâni, poate poate să se prelungească pe trei ani

Este important ca soluția să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă și care nu au greșit cu nimic”, a mai spus astrologul Mariana Cojocaru.

Ce spunea Carmen Harra despre sfârșitul războiului: „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa. Putin este într-o stare de nebunie dusă la maximum”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut şi ea recent o serie de previziuni cu privire la sfârșitul războiului din Ucraina. Harra înaintează o dată decisivă,  „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa. Există doar două variante” și atrage atenția că soarta războiului va fi decisă de China, care este „un pion important pe tabla de şah”.

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi la conducerea Rusiei!”

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică. Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii. El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii”, a dat asigurări celebra clarvăzătoare în emisiunea Starea de veghe.

„Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el”

Exită două direcții în care se poate îndrepta războiul Rusia-Ucraina. Primul scenariu ar fi cel în care războiul încetează în mod miraculos. Cel de-al doilea scenariu vorbește despre izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial. Carmen Harra spune că Putin se simte încolţit, că nu mai are încredere nici în cei mai apropiaţi oameni ai lui şi că există şansa ca el să-şi dorească să-şi scape măcar pielea şi atunci să renunţe la război.

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate. Este  posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla.

Astrograma lui Vladimir Putin. Daniela Simulescu, dezvăluiri: „Două aspecte de temut!”
Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el. Întotdeauna există o intervenţie a divinităţii care vine să facă justiţie. Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum.

Referitor la Putin, el se poziţionează departe de toţi oamenii din jurul lui, frica lui este bine întemeiată pentru că sunt oameni în jurul lui care ar vrea să-l elimine, mai ales că încep ruşii să se trezească.

Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile”, explică celebra clarvăzătoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin: „Pe karma lui există două planete distructive”
Previziuni Putin din punct de vedere astrologic

Desi astrologii sustin ca exista pe harta cerului un potential crescut pentru tensiuni politice si multiple surse de conflicte, alinierea planetara nu este totusi una specifica unui razboi de amploare. Mai degraba traiectoriile unor asteroizi sau pozitiile unor stele ar putea fi cele care sa declanseze efectiv un razboi deschis intre Rusia si Ucraina. Ce este interesant de remarcat in acest razboi este că asistăm la o luptă intre doi conducatori nascuti in zodii de aer. Vladimir Putin, președintele Rusiei este născut în zodia Balanță (7 octombrie 1952), iar cel ucrainean, Volodimir Zelensky, în zodia Vărsător (25 ianuarie 1978). Din punct de vedere astrologic, compatibilitatea nativior zodiilor de aer nu poate fi contestata, acestea putand fi aliati fideli și complici pentru cauze comune. La extreme insa, ajunse in posura de a se ciocni in perspectivele asupra vietii, lucrurile nu mai stau deloc atat de rafinat si elegant si, de cele mai multe ori, Balantele vor fi cele care vor inregistra avantaje datorita firii lor reci si calculate. In plus, Balantele sunt recunoscute pentru ambitia de a duce la capat orice incep. Cei doi presedinti, oricat de umana ar fi opinia astrologilor, au la baza o strucura negativa. Poate contextul il impinge acum pe Zelensky in postura de salvator, nici pe departe de victima, dar energia sa nu este una pozitiva. Intr-un context invers, presedintele Zelensky ar fi putut avea aceeasi strategie ca a lui Putin… poate in completarea celor spuse mai sus, ne raspundem singuri la intrebarea „de ce razboiul nu se incheie?”

 

Urmeaza o perioada in care energiile active se vor manifesta la cote maxime

Se vede deja cu ochiul liber ca ne confruntam cu forte malefice, ca raul a inceput sa iasa la supafata. Ca in cazul multor conducatori de state, vibratiile sunt negative, suntem condusi de intuneric si nu putem trai in lumnina. Energia luciferiana prezenta in acesti conducatori poate duce la dezastre insa, sunt elementele actuale de pe harta cerului indica o temperare a lucrurilor, sa nu vedem chiar ce poate fi mai rau. Este rau si ce este acum, dar nici pe departe atat de neplacut cat ar putea fi. Mai departe urmeaza o perioada in care aceste forte si vibratii negative vor fi din ce in ce mai active, vor putea crea panica, frica pentru siguranta viitorului, greutati in viata de zi cu zi. Linistea noptii nu va mai fi odihnitoare ci apasatoare pentru cei mai multi dintre noi. Hartile astrologice ale momentului nu arata ca lururile se vor opri curand. Vom avea parte si de alte situatii le fel de dure si in lunile care vor urma. Sunt cateva intervale critice, 23 Martie – 13 Mai si 13 – 25 Septembrie marcate de evenimente care ar putea schimba viitorul. Conducatorii lumii nu se vor opri insa cel putin pana la finalul anului, vor fi actiuni necugetate, orgolii si dorinta de distrugere.

 

Putin ar putea avea parte de o pedeapsa karmica

Cu totii ne intrebam ce soarta va avea Putin? Sa fie oare cel invins si sa pice din fruntea poporului rus? Vladimir Putin este in prezent „omul negru” al planetei, cel mai detesatat si urat personaj. Astrologii spun ca actiunile sale din acest moment se vor intoarce impotriva lui cu puterea unui bumerang, dar nimic nu se va intampla imediat si nici nu poate fi previzionat pentru viitorul apropiat. Va fi vorba despre o pedeapsa karmica pe care va trebui sa o savarseasca, tot in aceasta viata, asa ca nu ne putem astepta la un sfarsit usor si aproiat pentru el. Iar in cazul unui eveniment rapid, perioadele riscante pentru liderul Rusiei sunt lunile MAI sau OCTOMBRIE – DECEMBRIE. Dar eliminarea lui nu va insemna, din pacate, salvarea omenirii. Va putea fi inlocuit de aceleasi forte negative dar in persoana altui conducator.

De cine va fi câștigat războiul?

De asemenea, astrele arată și că războiul va fi câștigat de cei care aleg calea mântuirii, nu de cei care aleg calea scurtă, plină de câștiguri nemeritate, obținute cu un preț mult prea mare și minciuni.Efectele războiului se vor resimți pe termen lung, deși de atacuri vom auzi că se vor stinge repede. Astrologii au subliniat că acest conflict ar fi fost programat pentru anul 2020, dar pandemia l-a încurcat pe Vladimir Putin. În anul acela erau elemente de război din punct de vedere astrologic, anul acesta fiind un război lipsit de forță. Astrologi mai arată că mai urmează o perioadă critică între 23 martie și 8 aprilie.

În ceea ce privește viitorul apropiat al liderului de la Kremlin:

„Unii politologi au început să mă citeze că își va sărbători ultima zi de naștere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer. Parkinson, dar nimeni nu a anulat cel de-al patrulea stadiu al cancerului. Deci, după ce Putin nu va mai fi în viață, vom face imediat pace și Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina și Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gazeetc.”