Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Va ajunge şi în România? Cum arată astrograma lui Vladimir Putin

Mariana Cojocaru a făcut predicţii despre război. Astrologul a vorbit despre situaţia critică din Ucraina şi a dezvăluit, potrivit astrogramei, cât va mai dura lupta dintre ruşi şi ucraineni. Va ajunge Vladimir Putin la un acord cu Volodimir Zelenski?

15 mart. 2022, 09:41
Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Va ajunge şi în România? Cum arată astrograma lui Vladimir Putin
Mariana Cojocaru, predicţii despre război

Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Unul dintre cei mai renumiţi astrologi din România a vorbit despre situaţia în care se află cele două ţări aflate în război, dar şi despre România. Toţi românii sunt îngrijoraţi şi se tem că un posibil război va avea loc şi la noi în ţară, însă astrologul spune că vom fi fericiţi de o tragedie dacă conducătorii noştri vor fi isteţi şi diplomaţi.

Despre conflictul dintre Rusia şi Ucraina, Mariana Cojocaru spune că se află pe cicluri karmice în relaţie cu cifra trei, adică poate dura trei săptămâni, trei luni sau trei ani.

Citeşte şi: Adevăratul plan al lui Vladimir Putin în Ucraina. „Nu e doar dorința de răzbunare!”

Mariana Cojocaru, predicţii despre război

Astrologul a dezvăluit şi astrograma lui Vladimir Putin şi spune că liderul rus nu este de neînvins. Există persoane care au o influenţă asupra lui şi îl pot face să ajungă la un acord cu Ucraina.

Este un conflict într-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine şi mai ales la nivel de diplomaţie. Acolo este o răfuială karmică, de vieţi, între titanii lumii. Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară. Acum suntem în zodia Peştilor.

Acum totul ţine de cum vor reuşi, cu înţelepciune, să găseacă soluţii în aşa fel încât să nu sacrifice vieţile copiilor. Există anumite marcaje care vin pe cicluri karmice în relaţie cu trei. Poate să fie trei săptămâni, trei luni sau poate să se prelungească trei ani.

Este important ca soluţia să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă şi care nu au greşit cu nimic.

Pe 14 aprilie, Luna Neagră va intra în Rac. Vladimir Putin este Balanţă, dar are predominantă în Berbec, pentru că Balanţa este o zodie a echilibrului. Vor exista nişte negocieri, care nu vor fi neapărat la vedere, adică să le ştim noi. Trebuie să găsească o cale de negociere toţi.

Mesajul Papei Francisc este foarte important. Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Putin.

Cu cât vor fi mai isteţi, mai orientaţi şi diplomaţi ai noştri, cu atât ne va fi mai bine„, a declarat Mariana Cojocaru la Exclusiv Vip.