Mariana Cojocaru, previziuni pentru Oana Radu: „Are axa karmică în Săgetător, casa căsătoriei-problemă”

Mariana Cojocaru a dezvăluit de ce nu ar fi funcționat relația dintre Oana Radu și fostul ei soț şi a anticipat ce se va întâmpla cu artista după divorţ.

01 apr. 2024, 19:00
Mariana Cojocaru, previziuni pentru Oana Radu: „Are axa karmică în Săgetător, casa căsătoriei-problemă”

Mariana Cojocaru a analizat situaţia în care se află Oana Radu, artista aflată în mijlocul unui divorţ urât, deşi artista nu a dat nicio clipă de înțeles faptul că nu s-ar înțelege bine cu Cătălin Dobrescu, asta până de curând, când solista a ales să scoată la iveală mai multe detalii șocante cu privire la relația dintre ei doi. Astfel, chiar dacă vestea a fost una uimitoare pentru toți cei din comunitatea cântăreței, astrologul Mariana Cojocaru spune că se aștepta la această ruptură, iar mai jos aceasta oferă și explicațiile pe măsură.

M-am uitat pe astrogramă și ea e are foarte multe planete în Săgetător, acolo e axa karmică, ea are pe casa căsătoriei problemă. La finalul anului trecut, aspectele erau atât de grele pe astrogramă, încât anunțau sfârșitul acesta, anunțau ca fiind o relație imposibilă, dar eu am luat să analizez relația lor de acum 4 ani de zile, unde lucrurile anticipau așa ceva, de aceea e atât de important ca un astrolog să-ți analizeze dinainte relația, ca să nu ajungi în această situație.”, a declarat Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu: „Foarte multe nopți nu am dormit doar să știu că este bine”

Mai mult, Oana Radu ar fi fost cea care ar fi lăsat foarte mult de la ea, pentru ca lucrurile să funcționeze, chiar dacă relația era una toxică. Cu toate acestea, se pare că despărțirea s-a produs în final, în ciuda eforturilor depuse de ea.

„Dincolo de faptul că era o relație toxică, era înscrisă ca o relație de incompatibilitate grea. Ea a încercat să se adapteze, pentru că, fiind Săgetător, are o personalitate dublă. Dacă își dorește să fie într-o relație, depune tot efortul, până în ziua Z, pentru că marcajul rămâne marcaj.”, a continuat astrologul.

Marian Cojocaru: „Ea are probleme pe casa căsătoriei”

De asemenea, Oanei Radu îi va fi destul de dificil că găsească un partener de viață cu care să fie perfect compatibilă pentru o căsnicie. Totuși, acum nu este timpul pentru asta, întrucât vedeta trebuie să se concentreze pe propria vindecare și propriul suflet, ce a avut de suferit în urma acestei povești de iubire, spune astrologul.

Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț: „L-am urmărit, pentru că mă făcea să mă simt foarte prost. Am tolerat mult”
Pentru ea, urmează acum o perioadă în care trebuie să se focuseze pe vindecarea interioară. Toată deschiderea ei trebuie să vină pe ceea ce înseamnă vindecarea ei la nivelul învelișului, acolo unde e aura unui om, în așa fel încât să nu scape frâiele, are și o personalitate foarte puternică.  

Am ceva îndoieli (n.r. cu privire la viitorul ei), fiecare trebuie să aibă un sortit. Ea are probleme pe casa căsătoriei, iar atunci nu orice i se potrivește, numărul e foarte restrâns, limitat, eu trebuie să văd harta unui potențial ca să pot să-mi dau seama dacă e potrivit.”, mai spune aceasta.