Mariana Cojocaru, previziuni sumbre: Zodia guvernată de Luna Neagră în 2022

Astrologul Mariana Cojocaru anunță o perioadă sumbră pentru acești nativi, cu cumpene sentimentale,pierderi băneşti şi probleme de sănătate.

05 ian. 2022, 09:50
Mariana Cojocaru, previziuni sumbre: Zodia guvernată de Luna Neagră în 2022

Astrologul Mariana Cojocaru anunță o perioadă mai dificilă pentru nativii acestei zodii în 2022. Conform astrologului, cei născuți sub acest semn zodiacal vor ajunge să fie guvernați de Luna Neagră, iar lucrurile pentru ei vor deveni sumbre.

Nativii zodiei Rac vor fi încercați pe plan sentimental în primele luni ale anului, iar apoi din punct de vedere al sănătății. Mai mult de atât, nu este exclus ca o bună parte din ei să se confrunte cu probleme și pe plan profesional, în carieră. De asemenea, în cazul femeilor Rac, astrologul Mariana Cojocaru spune că 2022 nu susține sarcinile.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
”Din primăvară, Lilith va intra în constelaţia aceasta. Lilith are semnificaţie karmică. Dacă Racul este guvernat de Luna Albă, în momentul în care îţi intră Luna Neagră în constelaţie, lucrurile nu mai sunt albe. Prin urmare, Racul va fi vizat din foarte multe puncte de vedere.

Venus retrograd la început de an exact pe zodia opusă, în Capricorn. Primele încercări vor fi pe plan sentimental, apoi pe sănătate, iar unii pot avea probleme în zona carierei. Este un an care nu susţine sarcinile la femei”, a spus astrologul.

Zodia care va avea o cumpănă pe plan sentimental
Nici Berbecii nu vor avea un început de an prea grozav. Nativii acestei zodii ar putea avea cumpene pe plan sentimental. Mai mult de atât, Mariana Cojocaru spune că este posibil ca Berbecii să fie afectați de o karmă ascunsă, sau de o persoană apropiată din familia lor fără ca măcar să își de seama.

”Berbecul are o opoziţie Marte – Lilith, Marte fiind patronul Berbecului, care poate să anunţe cumpene pe plan sentimental şi mă refer şi la cuadratura care vine la început de an între Soare natal şi Venus retrograd. Poate să aibă afecţiuni karmice ascunse, el sau cineva din familie”, dezvăluie astrologul.

Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: „Luăm această vibraţie 6, o amplificăm cu multă energie şi emoție şi eliminăm toate cifrele masculine”
Din punct de vedere al carierei, cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea avea probleme, în special în perioada primăverii. Cât despre situația financiară, Maraian Cojocaru spune că vor exista extreme, când bune, când rele. ”În momentul în care spuneam de carieră, partea financiară poate merge la extreme”, adaugă Mariana Cojocaru.