Mariana Cojocaru, schimbare radicală de look! Cum arată astroloaga la 55 de ani!

Una dintre cele mai apreciate astroloage de la noi din țară a decis că a venit momentul pentru o schimbare radicală de look. Cum arată Mariana Cojocaru la 55 de ani.

14 mart. 2022, 23:34

Vârsta nu pare să fie un impediment pentru renumita astroloagă. La început de primăvară, Mariana Cojocaru a decis că este vremea pentru o schimbare de look.

Mariana Cojocaru, schimbare radicală de look!

CITEȘTE ȘI: Cumpenele astrologilor: Minerva a fost suspectă de leucemie, şi-a pierdut soţul şi un copil, iar Mariana Cojocaru s-a aflat în moarte cerebrală

În cea mai recentă apariție pe micul ecran, Mariana Cojocaru a șocat pe toată lumea cu look-ul ei. Cu toate că are 55 de ani, astroloaga se poartă asemenea unei adolescente. Și-a împletit părul părul în codițe, așa cum se purta odinioară în vremea „legendarei” trupe „Andre”. Cu siguranță, schimbarea de look o prinde bine pe celebra astroloagă.

CITEȘTE ȘI: Astrologul Mariana Cojocaru are în locuința sa urne cu cenușa unor călugări: „În România nu există așa ceva”

Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier

Astrologul Mariana Cojocaru este mereu cu zâmbetul pe buze şi are un sfat bun pentru fiecare dintre noi, chiar dacă astrele nu se aliniază perfect în acea zi pentru toate zodiile. Cunoscut astrolog a avut însă parte de multe încercări teribile de-a lungul vieţii. O parte dintre ele le-a povestit, la România tv.

„Căsătoria a fost o altă încercare pentru că, vezi, eu am o vorbă, în viaţă venim singuri şi plecăm singuri, casa mea a fost piatră de încercare serioasă, aveam copil de crescut şi ştiam de la părinţică e bine să crească şi cu mamă, şi cu tată, că îţi poate reproşa, şi atunci, ca orice româncă cu mentalitatea poporului, care nu e mereu sănătoasă, am răbdat până la punctul în care nu am mai putut”, a povestit astrologul Mariana Cojocaru.

Astrologul Mariana Cojocaru a trecut prin cea mai mare cumpăna a vieţii. Astrologul a avut un accident de maşină teribil, în urma caruia s-a aflat in moarte clinica.

„Va dati seama, ca orice profesionist, ma uitam pe astrograma mea, cand am avut momentul de cumpana, te duci sa vezi de ce, daca am trecut prin niste momente in viata, sa-i avertizez pe romani ca au hopuri si piedici sa fie in garda si sa nu mearga in directia in care totul este roz, viata nu e roz, mi-am analizat si mie in trecut am primit mesaje in vis.

Fiecare avem astrograma, fiecare avem o misiune de indeplinit, nu venim pe pamant de dragul de a veni, ci sa evoluam cat putem de bine.  De aia cand am avut accidentul, de exemplu, cu o noapte inainte am visat, eram la Iasi cu prieteni la o aniversare spre finele lui februarie, pe 26 febrarie, si noaptea inainte sa ne intoarcem am avut un vis cu un manechin de magazin caruia i se capsa pielea capului. Le-am spus prietenilor ca nu vreau la Bucuresti cu masina, ci cu trenul, ei s-au uitat ciudat la mine, iar eu, de rusine, am venit cu masina si s-a produs accidentul. Cred ca era undeva in jurul varstei de 33-34 de ani si m-am gandit daca am avut astfel de accident si am primit mesaj trebuie sa tin cont de niste mesaje, sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii,nu putem fi rupti de mesajul universului, de ce dorim cum sa devenim, cum sa evoluam mai bine. Simt ca din momentul respectiv capacităţile mele au crescut mult, am stat in coma 4-5 ore, nu mai stiu, stiu ca era noapte si la pranz m-am trezit, iar cand am revenit stiam ce am cerut, ce am comunicat cu divinitatea si ce am de facut din punctul respectiv incolo”, a mai povestit aceasta.