Mariana Cosmici rupe tăcerea despre divorț. Cântăreața povestește tot calvarul prin care a trecut: „M-a lovit, am avut și ochiul vânăt”

Mariana Cosmici rupe tăcerea despre divorț. Cântăreața a trecut printr-o perioadă grea și a decis să pună capăt căsniciei sale, după ani de zile în care a fost manipulată de soțul ei. Acum, și-a regăsit liniștea lângă managerul ei, Gabi, cel despre care fostul soț a spus că îi era amant Marianei Cosmici.

03 mart. 2024, 12:52
Mariana Cosmici rupe tăcerea despre divorț. Cântăreața povestește tot calvarul prin care a trecut: „M-a lovit, am avut și ochiul vânăt”
Mariana Cosmici rupe tăcerea despre divorț

Mariana Cosmici rupe tăcerea despre divorț. Artista nu a mai rezistat și a vrut să spună tot adevărul despre căsnicia ei, tot ce a îndurat de-a lungul celor opt ani. Ea vrea cu orice preț să își dovedească nevinovăția și dă din casă multe detalii pe care lumea nu le știe.

Citește și: O cunoscută cântăreață de muzică populară este în doliu. Primele declarații după pierderea sfâșietoare: „Nu mă așteptam vreodată să simt atâta durere”

Mariana Cosmici rupe tăcerea despre divorț

El a spus că mama lui a fost bătută, că a venit Poliția, că m-a dat afară din casă, iar eu vă arăt că asta e total neadevărat. Așa mi se pare normal, să arăt.

În acea filmare, când m-am dus să-mi văd copiii, sunt în casă la fosta soacră, când a zis ea că noi am sechestrat-o. Dar, dacă vă uitați atent, la un moment dat zice că noi am intrat cu japca. Și apoi spune că ne-a dat drumul cu bună credință. Iar el nu era acasă și, cu toate astea, a zis că noi am bătut-o.

Singura chestie a fost că tata și cu soția lui au ținut-o să nu mă mai lovească. Și, probabil, cum au ținut-o, ea fiind femeie foarte în vârstă, s-o fi învinețit. Dar eu am avut ochiul vânăt, iar în momentul de față, la ochi am rămas cu o umflătură. De atunci, de când m-a lovit și am avut ochiul vânăt.

Acest om m-a manipulat atâția ani, pentru că eu, practic, m-am trezit după opt ani, mie cam toată lumea îmi zicea: măi, fato, ești proastă! Îmi spuneau să mă uit în jur, că mă manipulează cu totul!”, a declarat Mariana Cosmici, pentru Cancan.ro.

Tot ea spune că, de fapt, fostul soț a fost cel care a împins-o în brațele celui care-i este manager. ”Gabi este managerul meu și, până la urma urmei, m-a aruncat în brațele lui, să zic așa. Avem o relație de vreo trei luni. Păi dacă el, practic, m-a aruncat în brațele lui?! Atunci, când eram cu soțul meu, nu era nimic între mine și Gabi. Dar el știe foarte bine asta. Atunci, eu aveam căsnici amea, Gabi avea relația lui. Fostul soț știe foarte bine de Gabi. M-a luat de acasa, s-au salutat, au vorbit despre proiecte și așa mai departe.

Apropo ! A vrut să păstreze numele meu de familie, că el luase numele meu, el se numea Berbec, și nu am fost de acord în instanță să rămână pe numele meu, așadar, a revenit la Berbec. Spun asta, pentru că i se potrivește numele anterior mult mai bine! Nu merită să poarte numele meu și al fetelor”, a mai spus solista de muzică populară.