O cunoscută cântăreață de muzică populară este în doliu. Primele declarații după pierderea sfâșietoare: „Nu mă așteptam vreodată să simt atâta durere”

Doliu pentru o îndrăgită cântăreață de muzică populară. Artista suferă cumplit după ce tatăl ei s-a stins din viață.

23 ian. 2024, 20:57
O cunoscută cântăreață de muzică populară este în doliu. Primele declarații după pierderea sfâșietoare: „Nu mă așteptam vreodată să simt atâta durere”
Doliu imens pentru o celebră interpretă de muzică populară

Fănița Modoran, interpretă de muzică populară, a vorbit despre pierderea sfâșietoare a părintelui său. Tatăl artistei a murit la începutul acestui an, pe 9 ianuarie 2024. Fănița a dezvăluit prin ce chinuri a trecut tatăl ei, în ultimul an de viață.

Întreaga familie a Făniței este devastată de durere, iar mama ei nu se poate opri din plâns de când tragedia s-a năpusit asupra lor. Toți apropiații sunt acum în doliu, dar cei care l-au cunoscut și iubit pe bărbat sunt, totodată, conștienți că acesta s-a chinuit prea tare și că acum se poate odihni în pace. Cu toate astea, pentru toată lumea a fost un șoc când a venit vestea tristă.

Citește și: Doliu uriaș în lumea artistică din România: a murit fondatorul grupului „Vouă”

„Sărăcuțul suferea de un an de zile de cancer! A avut cancer la pancreas și, din păcate, nu scapă nimeni, este cel mai rău. S-a chinuit foarte tare, a avut dureri groaznice, dar, nu ne așteptam să moară așa repede.

I-a cedat inima, nu a mai rezistat. Nu mă așteptam vreodată să simt atâta durere. Nu scapă nimeni”, a declarat Fănița Modoran pentru Fanatik.

Citește și: Doliu în lumea artistică din România. Unul dintre cei mai apreciați maeștri ai ultimului secol s-a stins la 75 de ani

Artista reușește să ducă acest doliu puțin mai ușor datorită fiicei sale. Mama ei, însă, nu poate trece peste moartea omului cu care și-a împărțit viața. Artista a dezvăluit că nu vrea ca fiica ei să o vadă tristă, așa că își șterge lacrimile atunci când e în preajma ei.

„Mama îl plânge non stop. Nu o putem opri, eu, datorită faptului că vin la școală și mă mai scot copiii din stare, plus fiica mea acasă, că nu vreau să mă vadă supărată, reușesc să trec puțin mai ușor peste pierderea lui! Dar e tare greu!”, a mai spus Fănița Modoran.