Mariana de la Exatlon cere ajutorul lui Gigi Becali. Cum l-a visat pe milionarul din Pipera

Mariana Nenu (44 de ani), "razboinica" indragita de foarte multi romani, povestea in urma cu cateva saptamani ca sufera cumplit. Motivul este ultima dorinta a mamei ei, pe care din pacate nu a reusit sa i-o indeplineasca.

09 iul. 2018, 18:41
Mariana de la Exatlon cere ajutorul lui Gigi Becali. Cum l-a visat pe milionarul din Pipera

Mariana Nenu nu a reusit insa sa-si cumpere o casa, dar ar face orice sa reuseasca sa-i indeplineasca visul mamei ei. Femeia care s-a stins anul trecut si-a dorit sa o vada pe fiica ei mutata intr-o garsoniera cumparata de ea, departe de grijile chiriei lunare.

Mariana de la Exatlon, ÎN LACRIMI. Tragedia care i-a marcat VIAŢA

Mai mult, Mariana a facut un apel la Gigi Becali si i-a transmis acestuia, prin intermediul unei publicatii, ca este dispusa sa-i faca menajul la „Palat” daca o ajuta sa-si achizitioneze o garsoniera.

„Imi vine sa plang cand ma gandesc ca inca nu am garsoniera mea. Fac orice sa-i indeplinesc mamei ultima dorinta. Muncesc mult, fac menaj, alerg la maratoane, m-am gandit chiar sa apelez sa domnul Gigi Becali. Dupa parerea mea este omul care a facut cel mai mult bine in Romania. A ajutat mii de oameni, datorita lui s-au vindecat multi copii de boli grave, altii au primit un acoperis deasupra capului. Pacat ca unii si-au batut joc de sansa uriasa pe care le-a dat-o acest om bun si au distrus locuintele primite. Va dau cuvantul meu de onoare, daca Gigi Becali m-ar ajuta, i-as face curatenie tot restul vietii la „palat”. Stiu ce inseamna munca de jos si ma mandresc ca am castigat cu sudoarea fruntii fiecare banut”, a declarat Mariana Nenu.

De curand, l-a visat pe Gigi Becali, chiar dupa ce acesta povestise la o emisiune cat a patimit la inchisoare: „L-am visat pe Gigi Becali chiar dupa ce a vorbit la televizor despre toate nedreptatile pe care le-a indurat la inchisoare. Un om atat de bun, atat de generos, nu merita sa treaca prin asa ceva. L-am visat. Era un razboinic neinfricat care se lupta cu „demonii” si ajuta oamenii saraci. Exact cum face si in realitate”.