Mariana Ionescu Căpitănescu, mai sinceră ca oricând. Artista recunoaște că îi caută în telefon soțului: „Eu câutând după ceva, mai văd și altceva”

Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit ce i-a recunoscut soțului, după mulți ani petrecuți împreună.

20 feb. 2024, 10:43
Mariana Ionescu Căpitănescu, mai sinceră ca oricând. Artista recunoaște că îi caută în telefon soțului: „Eu câutând după ceva, mai văd și altceva”

Mariana Ionescu Căpitănescu e printre cele mai apreciate vedete din țara noastră, cu o carieră de zeci de ani în muzică și un repertoriu spectaculos.

Artista preferă să-și țină familia doar pentru ea, cât mai departe de ochii curioșilor. Mariana Ionescu Căpitănescu are o relație cu un bărbat de aproape 30 de ani și au o familie minunată. Mariana și Dan Căpitănescu s-au cunoscut cu 29 de ani în urmă, iar după trei ani s-au căsătorit.

Citește și Naomi Hedman, reacţie neaşteptată când a aflat că Florin Ristei era să moară după ce s-au despărţit. Mesajul devenit viral pe internet 

Au o familie minunată împreună, nu s-a pus problema de tensiuni între ei, deși artista recunoaște că i-a mai luat soțului telefonul la controlat. Gelozia de la începutul relației a venit din partea artistei, nu și din partea partenerului.

Cătălin Măruță: Ați căutat vreodată în telefonul soțului/soției?

Mariana Ionescu Căpitănescu: Da, pentru că el mă pune câteodată să îi caut câte un mesaj, nu știe să trimită… El ne cere ajutorul pe partea cu tehnica. Și eu câutând după ceva, mai văd și altceva.

Soțul artistei: Nu… nu mă supăr, că nu am nimic de ascuns. Niciodată, nici din greșeală. Mi-e frică că-mi ard degetele, stric ceva și după zic: prost ai fost! E prea deșteaptă, e periculoasă, bravo ei!

Cătălin Măruță: Geloși ați fost?

Dan Căpitănescu: Niciodată!

Mariana Ionescu Căpitănescu: Eu am fost!

Citește și Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”