Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”

Jador a plecat de jos, însă destinul a fost blând cu el, iar manelistul trăiește în prezent o viață de vis! Iată cum arată penthouse-ul luxos pe care l-a amenajat pentru el și sora lui.

20 feb. 2024, 10:09

Jador este unul dintre cei mai faimoși maneliști din Româia, care scoate hit după hit și dă peste cap trending-ul din Youtube. Acesta a devenit faimos după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, iar acum este chemat să participe la numeroase evenimente atât în țară, cât și în străinătate. Viața lui a luat-o pe o pantă asccendentă, iar la capitolul „finanțe”, artistul nu stă rău deloc.

Citește și: Jador s-a accidentat grav la Survivor All Stars. Artistul a urlat de durere: „Era vânăt, i-a pocnit piciorul”

Jador este extrem de recunoscător familiei sale, pe care o respectă și o iubește. Tocmai din acest motiv, după mulți ani de sărăcie, artistul făcut tot posibilul să le ofere și acestora un trai bun. Faimosul de la Survivor a trăit foarte multă vreme într-o garsonieră din București, însă succesul de care se bucură i-a permis să își achiziționeze un penthouse de toată frumusețea. Chiar dacă a ajuns celebru și bogat, Jador nu a uitat de unde a plecat. Acesta mărturisea, acum ceva vreme, traiul greu de care a avut parte în copilărie și adolescență, apoi la facultate.

Când a început să câștige sume uriașe, primul lui gând a fost la familie. Și-a sprijinit enorm părinții și frații și le-a întins o mână de ajutor atunci când au avut nevoie. După ani în care a locuit într-o garsonieră din Capitală, Jador a pus ban pe ban și a achiziționat un penthouse așa cum visa de multă vreme. Și-a luat casa visurilor sale, și-a amenajat-o fix așa cum și-a dorit, apoi și-a invitat sora să locuiască împreună cu el.

Camelia plecase la muncă în străinătate pentru o viață mai bună, însă Jador a chemat-o înapoi acasă și a ajutat-o din toate punctele de vedere. Pentru locuința de vis, artistul a scos din buzunar nu mai puțin de jumătate de milion de euro.

500.000 de euro a costat casa lui Jador. Acesta le-a arătat fanilor câteva imagini din locuință, înainte să o mobileze. Apoi, a fost tot mai discret și a preferat să țină pentru el detalii legate de penthouse.

„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau.”, spunea Jador, într-un clip postat pe YouTube.

Citește și: Jador s-a lansat și în lumea afacerilor. În ce și-a investit artistul banii. „Acum sunt cu muncitorii, punem gresie”