Mariana Ionescu Căpitănescu rupe tăcerea despre divorț: „M-am urcat în trenul greșit al căsniciei. Am plecat la acest drum cu suspiciuni încă de la început”

Mariana Ionescu Căpitănescu avea doar 18 ani când s-a măritat pentru prima dată. Șapte ani a durat mariajul despre care artista a simțit de la bun început că nu este ce trebuie. A fost și motivul pentru care a refuzat să aibă copii. Cu trei decenii în urmă, însă, l-a cunoscut pe actualul ei soț, iar de atunci soarele a răsărit și pe strada ei.

29 ian. 2024, 16:25

Mariana Ionescu Căpitănescu s-a măritat la 18 ani cu un bărbat despre care a știut că nu e sortitul. I-a stat alături șapte ani, perioadă în care nu a știut cum se simte fericirea.

Mariana Ionescu Căpitănescu rupe tăcerea despre divorț: „M-am urcat în trenul greșit”

Era, însă, prea tânără pentru a-și găsi ușor curajul de a divorța. A știut, însă, sigur că nu vrea să aibă copii. După șapte ani de nefericire, artista a decis să pună punct căsniciei.

M-am căsătorit la 18 ani, nu pentru că mi-am dorit, așa s-a întâmplat. Am fost dusă în această direcție și m-am urcat în trenul greșit al căsniciei și mi-am dat seama că trebuie să cobor din acest tren. Am coborât trăgând alarma! Șapte ani a durat prima căsnicie, la început nu mi-am dorit copii, mi se părea că nu sunt pregătită. Apoi am considerat că nu e cazul să am copii pentru că am plecat în această căsnicie cu suspiciuni încă de la început”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu în emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, la Metropola tv.

Cel de-al doilea soț a renunțat la afacerile pe care le construise timp de două decenii în Canada pentru a-și urma soția în România

Pe cel de-al doilea soț l-a cunoscut la o petrecere de Crăciun. Dan Căpitănescu a apărut la momentul potrivit, un moment în care artista era pregătită să intre într-o nouă relație și-și aștepta cu inima deschisă sufletul pereche. În 1998, cei doi s-au căsătorit în Canada. Dan Căpitănescu este inginer mecanic și, la acel moment, avea afaceri profitabile în America. Din dragoste pentru Mariana, a renunțat la tot ce a construit timp de 20 de ani în Canada și s-a întors în România, acolo unde soția lui avea deja o carieră.

Citeste si Mariana Ionescu Căpitănescu, extrem de mândră de fiul ei. După conflictul generat de stilul muzical cântat de Anthony, artista se declară mulțumită de noua alegere a tânărului

Iar a doua căsnicie a fost cu noroc pentru Mariana Ionescu Căpitănescu. A simțit că el este alesul și nu a mai avut niciun dubiu că el trebuie să fie soțul ei și tatăl copiilor ei.

Este foarte importantă comunicarea și respectul. Nu am avut momente în care să ne aruncăm vorbe urâte, ne-am înțeles din priviri. Copiii noștri, de exemplu, când mai ridicăm tonul, sunt surprinși. Ei sunt obișnuiți cu noi să avem o relație blândă. Mai sunt mici disensiuni pe anumite lucruri dar le reglăm. El a fost cel care s-a îndrăgostit și m-a făcut pe mine să-l îndrăgesc și să-mi doresc să am copii. Și, pot să spun după 30 ani, că am făcut o alegere bună”, a mai spus artista.

Citeste si Mariana Ionescu Căpitănescu și fiul ei, puși la zid de fani. Cei doi sunt acuzați că s-au certat public doar pentru a atrage atenția și a se promova

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre cele mai grele momente din viața ei: ” Am considerat că am fost pedepsită de Dumnezeu”

Artista a dezvăluit că cele mai grele momente din viața sa au fost cele în care a pierdut mai multe sarcini, dar și când s-au stins din viață fratele și tatăl său

Momentele care mi-au adus multă amărăciune în suflet au fost momentele în care am pierdut niște sarcini. Am crezut că voi avea copii și nu am putut să le duc la termen. Am considerat că am fost pedepsită de Dumnezeu. A fost greu când mi-am pierdut fratele, tot așa, am crezut că este o pedeapsă pentru noi. Acele momente te fac să înțelegi că viața este foarte fragilă. La fel a fost și când mi-am pierdut tatăl, atunci când pierzi oameni dragi e foarte greu. Când a plecat tata la ceruri, anul trecut, am considerat că el a plecat undeva, iar eu nu pot să îl mai văd. Dar el în sufletul meu există”, a declarat Mariana Ionescu într-un interviu mai vechi pentru FANATIK.