Mariana Ionescu Căpitănescu și fiul ei, puși la zid de fani. Cei doi sunt acuzați că s-au certat public doar pentru a atrage atenția și a se promova

Mariana Ionescu Căpitănescu și fiul ei, Anthony, au fost puși la zid de fani, după ce au început să se certe pe rețelele sociale.

10 sept. 2023, 12:19
Mariana Ionescu Căpitănescu și fiul ei, puși la zid de fani. Cei doi sunt acuzați că s-au certat public doar pentru a atrage atenția și a se promova

Mariana Ionescu Căpitănescu și fiul său s-au certat public, după ce artista și-a strigat supărarea pe rețelele sociale. Cântăreața de muzică populară este supărată că băiatul ei cel mare a decis să se lanseze în muzică, însă nu în cea clasică, pe care a studiat-o de mic, ci a ales să cânte manele.

În contextul în care, în mod normal, acest subiect s-ar fi dezbătut în familie, Mariana Ionescu Căpitănescu a ales să-și facă publică drama. Ea i-a cerut o explicație fiului ei, declarându-se supărată de decizia lui.

Unii dintre dumneavoastră știți că face muzică de ceva timp, dar eu sunt confuză în legătură cu asta. Pentru că atunci când era mic, l-am dat să studieze muzică clasică, Mozart, Bach și, bineînțeles că poate vă așteptați sâ cânte sau să facă muzică clasică sau chiar populară. Dar nu, nu face niciuna din astea și sunt supărată în legătură cu asta (…) Vreau o explicație de la tine, Anthony. Știu că ești băiatul meu, știu că acum poți face orice îți trece prin cap, dar știu că ești un băiat responsabil, așa că, te rog să îmi dai un răspuns”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu, pe TikTok.

Răspunsul băiatului nu a întârziat să apară.

Ai vrut un răspuns din partea mea, așa că îl primești prin intermediul acesta. Înțeleg că ești supărată și că nu îți convine stilul de muzică pe care îl abordez. Contează ce îmi place mie să fac. Mie nu îmi place muzica clasică, chiar dacă am studiat-o când eram mic, acum nu mai ascult așa ceva. Înțelegeam să fii supărată dacă cântam muzică cu limbaj licențios sau altceva, dar genul pe care eu îl abordez este plăcut de foarte multă lume”, a fost răspunsul lui Anthony.

Fanii i-au pus la zid pe cei doi

Acum, scandalul ia amploare, iar fanii s-au supărat pe ei, precizând că astfel de subiecte se discută în familie și nu în public, numai dacă nu există un alt motiv, în cazul de față al publicității.

Ăștia nu au numerele de telefon unul altuia? Nu stau în aceeași casă? Aa… marketing…”, a scris un fan.

Anthony a reacționat în urma acestor acuzații și neagă acest lucru, precizând că totul a decurs normal, fără ca el și mama lui să aibă intenții ascunse.

Vreau să și răspund așa la comentariu, ca să vadă toată lumea ce am de spus. În primul rând, nu, nu mai stăm în aceeași casă de aproape un an. În al doilea rând, ea a făcut un TikTok fără să mă sune prima dată. A făcut un TikTok și și-a spus pe această platformă părerea despre mine, și eu, la rândul meu, a trebuit să-i răspund cu aceeași monedă. Exact cum am explicat, mi s-ar fi părut urât din partea mea să nu am și eu un răspuns pe TikTok, unde să vadă oamenii ce am de spus. Cât despre partea cu marketing-ul, voi luați cum vreți, vă uitați la videoclip și comentați, atâta timp cât faceți engagement, asta înseamnă că pentru voi e marketing. Pentru noi este o simplă discuție”, a spus fiul artistei.