Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin clipe cumplite: „Organismul lui începe să cedeze. Refuză să ia vreun medicament”

Îndrăgita interpretă Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin clipe cumplite. Tatăl ei, a cărui boală este într-un stadiu avansat, refuză să mai ia medicaţia, iar artista se aşteaptă la ce e mai grav.

14 apr. 2022, 11:35
Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin clipe cumplite: „Organismul lui începe să cedeze. Refuză să ia vreun medicament”

Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit că tatăl ei se simte foarte rău. Bărbatul este extrem de slăbit și refuză să-și mai ia medicamentele, iar organismul lui începe să cedeze. Din acest motiv, interpreta din Oltenia încearcă să petreacă cât mai mult timp cu el.

Mariana Ionescu Căpitănescu, momente cumplite

Tata nu se simte bine, refuză să ia vreun medicament. A fost un om foarte puternic, a muncit toată viața, până la aproape 78 de ani cât are acum nu a acceptat niciodată să ia vreun medicament. Şi cu vitamine îl rugam, să-şi mai întărească sistemul imunitar. Nu voia. Din păcate, o spun cu tristețe în suflet, organismul tatălui meu începe să cedeze. Nu acceptăm niciodată că părinții noștri au probleme, că pot să nu mai fie în viața noastră. Acest gând mă frământă foarte tare, pe mine și pe surorile mele. Perioada asta suntem mult mai aproape de dumnealui.

Citeste si Plângere penală pe numele lui Dani Mocanu după accidentul provocat de tancul în care se afla. Manelistul, agresiv cu martorii care au filmat incidentul

Noi suntem trei surori şi un frate. Ne ocupăm pe rând de el. Zilele trecute, am vrut să merg până acasă şi mama mi-a zis, uite, astăzi o să vină Antonica (sora mai mică a Marianei Ionescu Căpitănescu) pe la noi şi ar fi bine ca tu să vii zilele următoare ca să petrecem timp cu voi pe rând. 

Tatăl meu, anul trecut, a fost în fiecare zi la muncă. La noi la ţară, vara, toată lumea este pe câmp. Nu-şi acceptă vârsta, nu acceptă că îi lasă puterile, ei sunt tot timpul pe câmp. Au avut nişte capre vreo 4-5 ani de zile şi abia-abia i-am convins să le doneze. Le-au dat unei familii cu posibilităţi reduse şi au scăpat de ele că le ocupa mult, toată ziua era cu ele pe câmp. Aceste momente sunt preţioase şi vor rămâne în amintirea mea vii foarte mulţi ani„, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu în emisiunea Exclusiv VIP

Un alt moment tragic a avut loc în familia Marianei Ionescu Căpitănescu în urmă cu un an jumate. În luna decembrie a anului 2020, cumnatul ei, soţul Marcelei Fota, a decedat. El se afla cu artista la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova, moment în care i s-a făcut rău. Din păcate, în ciuda maneverelor de resuscitare, inima acestuia nu a repornit.

Citeste si Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian: „Nici nu am să mă duc curând”