Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian: „Nici nu am să mă duc curând”

Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian. Chiar dacă au trecut câteva luni bune de când artistul s-a stins din viaţă, colega lui de scenă nu l-a vizitat, la cimitir.

13 apr. 2022, 15:07
Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian: „Nici nu am să mă duc curând”
Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian

Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian. Cei doi au făcut parte din Ansamblul „Maria Tănase”, pe care acum îl coordonează cântăreaţa. După ce artistul s-a stins din viaţă, Niculina recunoaște că a fost pur şi simplu devastată.

Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian

Interpreta de muzică populară spune că nu are de gând să meargă prea curând la locul de veci al acestuia. Și aceasta deoarece ar fi avut o relație specială cu Petrică Mâțu Stoian și refuză să creadă că acesta nu mai este.

Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să mă obișnuiesc. Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială”, a mărturisit Niculina Stoican.

Citeşte şi: Niculina Stoican aşteaptă nunta fiului său: „Trebuie să fiu pregătită să fiu soacră mare. E olteancă şi nora, m-ar înțelege, e şi aceeaşi zodie cu mine”

Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei

Căsnicia artistei a fost pusă la încercare de nenumărate ori, dar artista a știut de fiecare dată cum să gestioneze situația. Niculina Stoican spune că nu este o femeie geloasă și a demonstrat asta chiar când a fost sunată de o domnișoară care se dădea drept amanta soțului ei.

N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican.