Mariana Moculescu dă de pământ cu Delia! Mesajul halucinant pe care i l-a transmis artistei după ce a lansat melodia „Fară Te Merau”

Mariana Moculescu a reacționat dur la adresa Deliei, după ce artista a lansat noua piesă cu Connect-R. Fosta soție a lui Horia Moculescu a criticat muzica cântăreței fără niciun fel de menajament.

17 oct. 2023, 15:16
Mariana Moculescu dă de pământ cu Delia! Mesajul halucinant pe care i l-a transmis artistei după ce a lansat melodia „Fară Te Merau”
Mariana Moculescu dă de pământ cu Delia! Mesajul halucinant pe care i l-a transmis artistei după ce a lansat melodia „Fară Te Merau”

Cu puțin timp în urmă, Delia a anunțat cu bucurie lansarea unei noi melodii în colaborare cu Connect-R, care s-a bucurat deja de o primire călduroasă în rândurile ascultătorilor. Anunțul a fost făcut de artistă pe pagina sa de Facebook, generând o serie de reacții din partea fanilor săi. Printre cei care și-au exprimat părerea despre piesă se numără și Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu.

Citește și: Cu ce boală s-au autodiagnosticat Delia. Vedeta a făcut anunțul: „Sunt bolnăvioară, nu sunt împlinită sufletește”

Delia și Connect-R sunt considerați artiști de marcă în România, iar recent au decis să colaboreze la o nouă melodie, care a fost deja lansată și apreciată de public. Conform obiceiului său, Delia a postat pe contul ei de Facebook că piesa poate fi ascultată pe platformele de streaming, provocând astfel o reacție din partea urmăritorilor ei.

Cu toate acestea, surpriza cea mai neașteptată a venit din partea unei personalități bine cunoscute, Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, care a afirmat cu claritate că muzica celor doi artiști nu i se pare de calitate.

„Muzică proastă. Păcat de bani”, a scris Mariana Moculescu, spre surprinderea fanilor de pe Facebook.

Nu este prima melodie a Deliei care a iscat un val de reacții în mediul public. Aceasta a fost din nou în centrul unui scandal, după lansarea „Sirena Apelor”. Fanii sunt revoltați de ritmurile orientale din melodie, dar și de videoclipul care este considerat controversat.

Melodia reinterpretează o manea underground lansată cu mai mult de zece ani în urmă, iar în acest nou context, Delia preia rolul unei sirene care se hrănește cu carne crudă.

Delia își menține tradiția de a surprinde publicul său prin abordarea sa muzicală neconvențională. Piesa „Sirena apelor” este o adaptare a creației lui Conte Casanova, având contribuții muzicale de la Conte Casanova, Delia și Alex Cotoi, cu versuri semnate de Conte Casanova și Delia, sub producția lui Alex Cotoi.

În videoclipul îndrăzneț, sunt prezentate cadre care stârnesc controverse, unde Delia interpretează o sirenă ieșită din tipare, cu o estetică futuristă și îmbrăcămintea din latex, adoptând un aspect grunge și întruchipând imaginea unei sirene neconvenționale. De asemenea, se remarcă secvențele în care artista muscă din carne crudă.

Citește și: Delia sare în apărarea Monicăi Bîrlădeanu, după ce actrița a fost jignită într-o emisiune TV: „Îmi venea să arunc cu ceva, am înnebunit”