Mariana Moculescu îi face praf pe Smiley și Gina Pistol: „A plecat cu boxerul în SUA, de ea spun că e boxer”

Mariana Moculescu îi face praf pe Smiley și Gina Pistol. Bruneta a fost extrem de ironică la adresa fostei prezentatoare, după ce aceasta a ales să meargă în SUA alături de partenerul ei. Fosta soție a lui Horia Moculescu nu l-a menajat nici pe artist, despre care a spus că nu îl mai suportă de la o emisiune din anii trecuți a lui Cătălin Măruță.

08 feb. 2024, 22:48
Mariana Moculescu îi face praf pe Smiley și Gina Pistol: „A plecat cu boxerul în SUA, de ea spun că e boxer”
Mariana Moculescu îi face praf pe Smiley și Gina Pistol

Mariana Moculescu îi face praf pe Smiley și Gina Pistol. Juratul de la Vocea României se află în SUA alături de soția lui, dar nu toată lumea vede cu ochi buni această plecare a cuplului. Fosta soţie a lui Horia Moculescu a fost ironică cu privire la această situație și și-a exprimat antipatia față de cei doi.

Citește și: Mariana Moculescu și-a făcut operație estetică de 2000 de euro. Cum arată acum fosta soție a celebrului compozitor: „Nu mai aruncați cu pietre în Bianca Drăgușanu”

Mariana Moculescu îi face praf pe Smiley și Gina Pistol

,,Ce să spun… Smiley a plecat cu boxerul în SUA… Gina Pistol, de ea zic că e boxer. Am văzut că este nemulţumită de o nouă tunsoare pe care a căpătat-o în America. Mă umflă şi râsul! Cât despre Smiley, eu nu îl mai suport de când am fost la o emisiune a lui Cătălin Măruţă, în care eu am făcut duş în direct.

A venit şi el la un moment dat, când era adrenalină în platou. Am observat atunci că l-a întrebat pe Măruţă: Ce se întâmplă aici? Cătălin i-a spus că eu urmează să fac duş în direct. Smiley a avut o reacţie de dispreţ. De genul: Pfff! De atunci, nu îl mai suport”, a spus Mariana Moculescu, pentru Cancan.ro.

Bruneta are cont pe OnlyFans și spune că nu intră acolo zilnic şi nici măcar săptămânal, iar suma totală obţinută în toată această perioadă îi asigură traiul de zi cu zi.

Să nu te gândeşti că am câştigat din OnlyFans cine ştie ce sumă importantă… Nu, chiar deloc. Eu locuiesc plătind chirie în Bucureşti, iar din OnlyFans câştig bani cât să îmi achit cheltuielile. Nici măcar nu intru zilnic, de multe ori nici măcar săptămânal.

A fost, e adevărat, anul trecut o perioadă de două luni în care am fost activă, dar atât. Nu sunt atât de prezentă pe această reţea de socializare. Este adevărat, sunt vedete de la noi care câştigă şi 70.000 de dolari lunar, nu vreau să dau nume. Dar eu nu sunt în situaţia asta”, a mai spus Mariana Moculescu.