Mariana Moculescu revine în „ring”, la două decenii de la divorțul de Horia Moculescu. Îl face praf pe fostul soț: „M-ai înșelat cu toate nespălatele”

În urmă cu 20 de ani, Mariana și Horia Moculescu au divorțat cu mare scandal. Nici după separare spiritele nu s-au calmat, dovadă fiind ultimele declarații și acuzații făcute de fosta parteneră de viață a marelui compozitor.
Alina Costache
10 mai 2024, 22:01
Mariana Moculescu revine în „ring”, la două decenii de la divorțul de Horia Moculescu. Îl face praf pe fostul soț: „M-ai înșelat cu toate nespălatele”
Mariana Moculescu revine în „ring”, la două decenii de la divorțul de Horia Moculescu. Îl face praf pe fostul soț: „M-ai înșelat cu toate nespălatele”

Nici după două decenii Mariana și Horia Moculescu nu au reușit să își rezolve problemele. Deși toată lumea credea că foștii soți nu mai au nimic de împărțit, bruneta continuă șirul acuzațiilor grave la adresa compozitorului, din repertoriu nelipsind și jigniri dure.

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare! Nidia Moculescu a fost bătută în Parcul Cișmigiu. ”Putea să o omoare”

Mariana Moculescu lansează acuzații grave față de Horia Moculescu

Mariana Moculescu nu a trecut peste cele pricinuite de fostul soț, astfel că i-a trimis compozitorului o serie de mesaje dure prin intermediul rețelelor sociale. Fosta soție a lui Horia Moculescu l-a jignit și l-a acuzat, printre altele, că nu a avut niciodată un loc de muncă stabil, dar și că i-a fost infidel de multe ori în timpul relației.

„Bărbat fără job toată viața, fără program o viață întreagă, speculant la tot pasul, hau-hau bau- bau toata viața, fulăul fulăilor, pramatie obraznică, fără armată făcută, certat cu Dumnezeu, fără să calce duminica în vreo biserică, neascultător, rău de gură ca o cață, mincinos, arogant, violent, nerespectuos, nici o calitate…Cu o turmă de diavoli, care te-au susținut în rele și încă te susțin, escroci pe piedestale! M-ai înșelat cu toate nespălatele, cu toate răpănoasele, cu toate păduchernițele, cu toate proastele (…) am văzut, am tăcut, știam tot… Ce știu eu, știu numai eu! Ce-am pățit eu cu tine, patrimoniu național? Distincții președințiale?”, a scris Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

Din iubirea care a existat candva între ei a reieșit Nidia, care în prezent are 34 de ani. Totuși, relația dintre ei nu a fost foarte frumoasă nici în perioada în care copilul lor a venit pe lume. Mariana Moculescu susține că fostul său soț a lăsat-o singură în maternitate atunci când a venit momentul să nască, mergând acasă pentru a se culca.

„Ce să mai zic că m-ai lăsat în maternitate să nasc și mi-ai zis că te duci acasă să dormi pentru că ți-e somn? Ce să zic că la 8 dimineața când te-a sunat doctorul să-ți dea vestea că ai, în sfârșit, un copil sănătos de nota 10, tu dormeai… A venit doctorița la mine șocată și m-a întrebat: Cum e posibil? Ăsta dormea! E dement? Nu, e doar un tolomac”, a mai acuzat fosta soție a lui Horia Moculescu.

Până în acest moment, Horia Moculescu nu a făcut nicio declarație în spațiul public cu privire la acuzațiile pe care fosta sa soție, Mariana, i le-a adus în mediul online.

Citește și: Mariana Moculescu și-a făcut operație estetică de 2000 de euro. Cum arată acum fosta soție a celebrului compozitor: „Nu mai aruncați cu pietre în Bianca Drăgușanu”

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le diferenția
Capital.ro
Toți românii cu buletin vor fi notificați prin SMS. Devine obligatoriu în România
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Ai planuri pentru azi? Furtuna mătură România. Iată cum va fi vremea!
Adevarul
Soldații ruși au publicat o înregistrare în timp ce umilesc prizonieri ucraineni VIDEO
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Conturile multor români sunt în mare pericol. Pot rămâne faliți în câteva secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură: „M-am apropiat de ea, ca să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns”
Capital.ro
Impozit OBLIGATORIU în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Patru ostatici răpiți de Hamas la 7 octombrie au fost confirmați morți, inclusiv israeliano-britanicul Nadav Popplewell
MediaFlux
IMPOZIT de 70%. Cine sunt contribuabilii vizați de ANAF
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'