Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația dintre antrenor și Anamaria Prodan: „Este o minciună că eram despărțiți când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată”

Înșelată de Laurențiu Reghecampf, fosta soție a antrenorului, Mariana Pfeiffer, a plecat definitiv din România și s-a stabilit la mii de kilometri distanță.

04 mart. 2024, 17:56
Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația dintre antrenor și Anamaria Prodan: „Este o minciună că eram despărțiți când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată”
Povestea mariajului lui Laurențiu Reghecampf cu Mariana Pleiffer

Mariana Pfeiffera fost mereu o prezență discretă, dar care a ieșit în evidență prin stilul ei unici și rafinat. Ea i-a dăruit un fiu lui Laurențiu Reghecampf și este stabilită de ani buni în Germania. Cei doi au mai avut împreună o fiică, care, din păcate, a decedat. Antrenorul și prima sa soție au fost împreună 13 ani, înainte ca acesta să divorțeze pentru a se însura cu Anamaria Prodan, de care a divorțat în 2022.

Citește și: Anamaria Prodan, lovitură uriașă pentru Laurențiu Reghecampf: „Dacă îl lasă doamna, să își vadă băiatul la TV”

În prezent, Mariana Pfeiffer deține un salon de înfrumusețare și este recăsătorită cu un om de afaceri. Ea a vorbit o singură dată despre ce s-a întâmplat între ea și Laurențiu Reghecampf.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, spunea Mariana Pfeiffer, în urmă cu ceva vreme, pentru cancan.ro.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut anunţul momentului despre Ronald Gavril. „Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi”

Anamaria Prodan a vorbit și ea în trecut despre Reghecampd și fosta lui soție.

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’. Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, povestea impresara.