Sorin Ovidiu Vîntu: „Marii câștigători ai războiului din Ucraina sunt americanii și chinezii. Occidentul a devenit irespirabil. Dacă nu mi-aș fi iubit în halul ăsta țara, aș fi plecat de multă vreme de aici”

Marii câștigători ai războiului din Ucraina sunt americanii și chinezii, spune Sorin Ovidiu Vîntu, care a punctat faptul că cei care pierd sunt cei din Uniunea Europeană.

20 nov. 2022, 14:41
Sorin Ovidiu Vîntu: „Marii câștigători ai războiului din Ucraina sunt americanii și chinezii. Occidentul a devenit irespirabil. Dacă nu mi-aș fi iubit în halul ăsta țara, aș fi plecat de multă vreme de aici”

Sorin Ovidiu Vîntu spune că americanii și ucrainenii nu vor altceva decât „să bage groaza în voi”.

„Summitul G20 a stabilit clar faptul că rușii nu se află la masă, ci se află în meniu. Marii câștigători ai războiului din Ucraina sunt americanii și chinezii. Chinezii iau energia aproape gratis, și-a ieftinit produsele, și-a mărit vânzările. Americanii, cu rahatul ăla de gaz lichefiat, cu armamentul, au câștigat enorm. Perdanții, idioții și vânduții din Uniunea Europeană. Occidentul a devenit total irespirabil. Dacă nu mi-aș fi iubit în halul ăsta țara, aș fi plecat de multă vreme de aici. Detest să fiu numit occidental și să mă aliniez la așa-zisele standarde occidentale. Presa, în toată zona occidentală, nu numai în România, cifre peste cifre.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu anunță dezastrul economiei: „Anul viitor veți muri, la propriu, de foame. La fiecare leu pe care îl veți primi în plus de la stat, puterea ta de cumpărare se va deprecia”

Cele două rachete ucrainene care au lovit Polonia au fost prezentate drept atacuri ale rușilor. S-au dezmințit oficial. Zelenski încearcă să atragă NATO în război. Americanii și ucrainenii urlă peste tot de ruși, că după ce a atacat Ucraina, atacă pe toată lumea. Asta pentru ca voi, idioților, să credeți că ucrainenii apără lumea civilizată. Nu fac altceva decât să bage groaza în voi. În proști”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, în obișnuitul său videoclip postat săptămânal pe Facebook.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu: „Democrația e un rău cumplit al acestei țări. Doar proștii mai cred în avantajele apartenenței la UE și NATO”