Sorin Ovidiu Vîntu: „Democrația e un rău cumplit al acestei țări. Doar proștii mai cred în avantajele apartenenței la UE și NATO”

Sorin Ovidiu Vîntu îi îndeamnă pe români ca, atunci când vor ieși din nou în stradă, să ceară schimbarea Constituției României. În opinia afaceristului, democrația "este un rău cumplit care se întâmplă acestei țări" și susține trecerea la totalitarism, prin care puterea totală aparține unei singure persoane.

18 nov. 2022, 14:01
Sorin Ovidiu Vîntu: „Democrația e un rău cumplit al acestei țări. Doar proștii mai cred în avantajele apartenenței la UE și NATO”

Sorin Ovidiu Vîntu a mai spus că apartenența României la UE și NATO nu are niciun avantaj, ci e „o prostie cât casa”, iar guvernanții nu fac decât să-i amăgească pe români cu „pomana electorală”.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu rupe tăcerea în scandalul în care e implicată Simona Halep: „E victima nevestei antrenorului. I-a făcut o manevră. Își bat joc de ea toate nulitățile”

„Anul viitor vei muri la propriu de foame. Ți-am mai spus lucrul acesta. Avertizez de câteva luni de zile că aici se va ajunge. Uite că se ajunge. Și asta doar din cauza prostiei acestor guvernanți. Aici nu mai e vorba de ordine date de la stăpânii lor din America sau din UE. Nu. E vorba de prostie congenitală. Trebuie avansat un program economic. Trebuie schimbată urgent Constituția României și încredințată puterea unui singur om cu putere totală de decizie. Cretinii ăștia trebuie aruncați la coșul de gunoi al istoriei. Democrația este un rău cumplit care se întâmplă acestei țări. Din nefericire, vâzându-ne, băgându-ne pe gât modelul acesta, statele bogate ale lumii trag de pe statele sărace din fosta Europă de Est și ultimul rând de piele. Prezența noastră în UE, o prostie cât casa. Prezența noastră în NATO, o altă prostie cât casa. Am fost părtaș la aceste prostii la vremea lor. Am fost un naiv și eu, la fel ca toată nația română. Acum doar proștii mai cred în avantajele apartenenței României la UE și NATO. Proștii și cei vânduți. Nu neapărat vânduți. Pupătorii profesioniști de cururi.

Când mai ieși în stradă, că ai să ieși, generație. De foame ai să ieși. Și tu și maică-ta și bunică-tu. Cere ce îți spun eu, schimbarea Constituției și lansarea unui proiect economic național. Atât ai de cerut. Sunt singurele modalități prin care poți ieși din căcat”, a transmis Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit numele viitorului președinte al României: „Nu va învinge, e deja pus, e numit”