Mircea Bravo, în culmea fericirii! Se întâmplă la doar câteva luni de la nunta cu Georgiana. Influencerul a făcut anunțul

Mircea Bravo, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit anul acesta cu Georgiana, o profesoară care predă la Universitate în Cluj-Napoca. Sunt foarte fericiți împreună și se înțeleg de minune.

20 dec. 2022, 17:41
Mircea Bravo, în culmea fericirii! Se întâmplă la doar câteva luni de la nunta cu Georgiana. Influencerul a făcut anunțul

În perioada următoare, în viața Georgianei urmează să apară o schimbare. Va circula cu mașina pe stradă în calitate de conducător auto. În momentul de față face școala de șoferi, iar Mircea Bravo este susținătorul ei principal. Mai ales că, după vreo petrecere sau un pahar de vin, e mai sigur pentru Mircea Bravo să-și lase partenera să conducă.

„Eu sunt un copil foarte, foarte cuminte! Sunt soțul ideal, sunt cuminte, rușinos…exact ce trebuie pe lângă casa omului. Soția mea este profesoară la Universitate. Acum o să dea de permis să devină șofer. I-am zis că, numai bine, atunci când mergem undeva pot să beau și eu ceva și ea să conducă mașina. Într-o zi m-a întrebat într-o intersecție cine are prioritate și i-am spus că nu mai știu pentru că noi am ajuns să facem lucrurile, atunci când suntem la volan, pe feelling (n.r.pe sentiment)”, a spus, pentru Click!, Mircea Bravo.

Citește și „Bunica” lui Mircea Bravo a tăiat deja porcul cu o lună înainte de Crăciun: „De la 7 dimineața suntem aici. Să aduci lada, că porcu-i în ocol”

Mircea Bravo pregătește un nou film de succes, după „Mirciulică”

Mircea Bravo face mereu naveta din București către Cluj-Napoca și invers fiindcă trebuie să fie prezent la tot felul de evenimente, dar vine și pentru colaborări pe partea de content video sau actorie.

După ce a lansat „Mirciulică”, care a fost un real succes, acum Mircea Bravo se gândește să dea lovitura cu o nouă producție în cinematografele din țară.

Citește și Mircea Bravo, despre umorul românilor: „Dacă mâine ar fi sfârșitul lumii, românii ar face meme-uri pe temă. Suntem un popor cu umor!”

„Anul viitor o să apară al doilea film, “Nuntă pe bani” care cred că o să fie foarte gustat pentru că este despre un om care urăște nunțile cum urâm toți nunțile să fim sinceri. Cred că o să fie foarte plăcut de oameni. În luna octombrie, anul viitor, o să îl lansăm.”, a mai spus Mircea Bravo, pentru Click!.