Marina Almășan, cu ochii în lacrimi la lansarea cărții despre viața cu Victor Socaciu. A fost amenințată de văduva regretatului artist: „Pentru că îmi scriu amintirile”

Marina Almășan a avut în acest weekend lansarea cărții sale "Ceasul iubirii... cei 16 ani alături de Victor Socaciu". În această carte, vedeta a rememorat amintirile trăite de ea și de fostul soț.

08 mai 2022, 10:22

Marina Almășan s-a emoționat până la lacrimi la lansarea cărții ce cuprinde cele mai frumoase amintiri ale poveștii lor de dragoste.

“Cartea îi este dedicată fiului meu și al lui Victor Socaciu, Victor Jr, care peste o zi împlinește 25 de ani. Din păcate, Victor Jr nu duce mai departe arta interpretativă pentru că el cântă la calculator… Am scos „pe tarabă” fotografii din arhiva noastră personală pentru că până acum le-am ținut  așa pentru mine și vă mărturisesc că în ultimii zece ani am refuzat să mă uit la fotografiile noastre, am tras după mine o mare supărare. Totul e în carte! Este a 15-a mea carte, mai am una pentru copii  pe care am scris-o, mai am una, „Cele 7 pățanii ale lui Victoraș”, care atunci era un băiețel de 2 ani…”,  le-a mărturisit Marina Almășan celor prezenți, potrivit Ciao.

De asemenea, Marina Almășan a povestit despre cum s-a cunoscut cu Victor Socaciu și cum a cerut-o de soție.

„Mi-a dat să ascult la un moment dat cântecul lui, „Ceasul iubirii”. M-am gândit „Doamne, ce suflet trebuie să aibă omul ăsta ca să scrie o așa melodie de dragoste. Cum o arăta femeia pentru care a scos „Ceasul iubirii”? În ziua în care m-a cerut de soție, Victor mi-a făcut cadou acest ceas. Îl vedeți pe copertă, mi-a făcut cadou acest ceas și mi-a spus „Acesta este ceasul iubirii noastre! Vrei să  fii soția mea?”. Aceasta este explicația titlului, a imaginii de pe copertă”, a declarat vedeta TVR. Care a mai dezvăluit și momentul când Victor Socaciu i-a compus o melodie pe care au și cântat-o împreună.

Citește și Marina Almășan, declarații emoționante despre relația cu Victor Socaciu! “Întotdeauna regretăm lucruri”

“Prima mea întâlnire cu Victor… Aveam 20 de ani, eram rotofee, eram o floricică. N-aveam limite, spuneam orice, vorbeam orice la emisiune, la Radio Vacanța care era pe plajă…”, și-a mai amintit, nostalgică, vedeta.

Cum a reușit Marina Almășan să treacă peste toate obstacolele și să-și ducă visul la bun sfârșit

“Am fost amenințată de văduvele negre. Am dat cartea spre citire la avocați de succes, obligați de mine, ca să nu mă trezesc cu procese, că n-am bani de procese. Am fost amenințată că mă dă în judecată pentru că îmi scriu amintirile…”, a mai spus Marina Almășan, făcând aluzie la văduva lui Victor Socaciu, femeia lângă care artistul și-a găsit alinarea după despărțirea de Marina Almășan.

S-a declarat fericită pentru că a reușit să lanseze cartea “Ceasul iubirii” și a ținut să facă câteva precizări despre eveniment pe pagina sa de social media.

“Încep ziua cu un sentiment de pace interioară. După ce, cu o seară înainte, mi-am așezat sufletul pe tavă, de astăzi simt că pot păși mai departe în viață, ușurată că, măcar o parte din povara pe care am purtat-o în acești ultimi 10 ani – anii fără Victor – mi-a fost coborâtă de pe umeri. Îi mulțumesc lui Georgică pentru îndemnul pe care mi l-a dat în această iarnă, lângă un brad pâlpâind din luminițe, la câteva zile după ce fiul meu își condusese tatăl pe ultimul drum.

Citește și Marina Almășan, dezvăluiri emoţionante din căsnicia cu Victor Socaciu. „Acum am dreptul să vorbesc!”

Și mai ales îi mulțumesc pentru stoicismul cu care a rezistat, în timp ce eu vărsam lacrimi pe tastatura iPadului, scriind despre iubirea pe care mi-o dăruise un om care îi pricinuise lui, dintr-un puseu de neînțeleasă ură, 10 ani de coșmar, petrecuți în hățișul justiției române.

Faptul că ieri, într-un eveniment spectaculos – zic unii – am oferit cărți cu autograf, nu înseamnă că voi înceta să evoc povestea pe care am trăit-o alături de Victor sau să ripostez, atunci când neaveniții o împroașcă cu noroi. Cartea a avut un număr limitat de pagini, multe au rămas nespuse. Dar publicarea sa este, fără îndoială, un hotar. Între ce a fost, și ce va fi. Și sper că ceea ce va veni în viața mea, de aici înainte, să fie la fel de frumos, precum primii 14 din cei 16 petrecuți alături de Victor… De ultimii doi mi-e greu să-mi amintesc…Citiți-mi cartea, veți afla lucruri vesele și triste, asemeni celor din viețile voastre. Și veți afla și faptul că iubirea nu învinge întotdeauna. Dar nu moare niciodată. Zilele acestea voi face mai multe postări cu fotografiile și filmările pe care prietenii mei le-au făcut la lansarea de ieri”, a postat pe Facebook vedeta TVR.