Marina Almășan, elogiu lui Theo Rose și atac la TVR: „E perla showbizului românesc. Ce înger de fată! TVR este televiziunea tuturor românilor și ar trebui să le facă loc și artiștilor tineri”

În căutare de invitați pentru noul sezon al emisiunii pe care o prezintă la TVR, Marina Almășan a descoperit-o pe Theo Rose. Tânăra artistă a reușit s-o impresioneze pe realizatoarea TV nu doar din punct de vedere al vocii, dar și din cel al calităților umane. Motiv pentru care Marina Almășan le-a bătut obrazul celor din TVR care nu a promovat niciodată artiști tineri.

13 feb. 2024, 16:08
Marina Almășan, elogiu lui Theo Rose și atac la TVR: „E perla showbizului românesc. Ce înger de fată! TVR este televiziunea tuturor românilor și ar trebui să le facă loc și artiștilor tineri”

Pentru Marina Almășan, Theo Rose a fost o adevărată revelație. Realizatoarea TV a rămas impresionată nu doar de vocea artistei, dar și de naturalețea ei, de înțelepciunea ei, de comportamentul și de modul în care se prezintă. Deși deceniile petrecute în televiziune i-au dezvoltat „imunitatea emoțională, fosta soție a lui Victor Socaciu se declară fascinată de tânăra artistă. Un potop de aprecieri a curs asupra lui Theo Rose.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre o adevărată revelație, pe care continui s-o am, urmărind-o de ceva vreme pe cea ce-și spune Theo Rose. Ca om ce am “îmbătrânit” în televiziune, am învățat să studiez un artist din toate punctele de vedere: cum cântă (principala sa cerință, de altfel), cum arată, cum se poartă, cum se îmbracă, machiază, coafează, cum vorbește. Din acest punct de vedere, artiștii României sunt foarte amestecati. Unii cântă dumnezeiește, dar în viața de zi cu zi sunt niște jigodii ; alții arată superb, însă vocea frumoasă le e dată de “butoane”: ferească sfântul să-i asculți cântând live! Unii sunt și frumoși și talentați, însă nu-și încap în piele de aroganți ce sunt: gloria li s-a urcat la cap și acolo a rămas, fapt care-i depunctează mult în fața publicului. Sunt unii hărăziți și cu talent și cu un “ambalaj” de excepție, însă duc în spate o prostie profundă și nici nu fac niciun efort spre a-și depăși condiția. Și combinațiile de acest gen pot continua la nesfârșit.

Citeste si Narcisa Suciu și Marina Almășan au ajuns la cuțite. Ce cuvinte și-au aruncat cele două pe internet și de la ce a pornit conflictul

Dar iată că showbizul românesc scoate la iveală o perlă: pe Theo Rose. La început am “trecut-o cu vederea”: i-am ascultat cântecele și atât. Voce frumoasă, naturală sau nu, la radio toți sună bine. Apoi am văzut-o : ce înger de fată, având toate datele pentru a deveni vedetă, în zilele noastre: glas, chip, alegerea unui gen muzical cu mulți fani. Am început să fiu atentă la aparițiile sale, nu atât muzicale, ci mai ales la cele care o puneau în valoare și în alte feluri. Și…m-a cucerit! Cu toată “imunizarea sentimentală” pe care mi-o dau deceniile de televiziune, datorită cărora care pot spune că nimic nu mă mai miră, nimic nu ma mai impresionează.

Și, iată, Theo Rose reușește să mă țină legată de video-urile aparițiilor sale – pe scenă, in emisiuni, în podcasturi sau pur și simplu, în filmări personale, încărcate pe Facebook sau TikTok. Theo e proaspătă ca o boare de primăvară, chipul său emană nu numai frumusețea de netăgăduit ( și fără machiaj, Theo arată la fel de perfectă!) , ci și o curățenie sufletească și o naturalețe, atât de rare, în zilele noastre pline de spoială. Am ascultat-o vorbind: nu e sofisticată, nu-și caută cuvintele, nu vrea să fie prețioasă cu orice preț, să epateze, să pară un pachet de inteligență frumos ambalată. Theo este smart, fără a face efort. Răspunde înțelept, dar cu vorbe simple, la orice provocare, și – nu știu dacă “joacă” sau nu – este extrem de politicoasă cu cel ce adresează întrebări.

Citeste si Marina Almășan, despre momentul care a afectat-o cel mai mult: ”La început, eram nefericită, ziceam cum e posibil să renunți la un om pe care l-ai iubit”

Este precum un elev smerit, scos la tablă de un dascăl exigent. Nu i-am găsit tupeul, nu suferă de aroganță – deși talentul și înfățișarea sa ar rima bine cu acestea. Dar bunul simț nativ, plus o educație aleasă de care nu mă îndoiesc nicio clipă, au păstrat-o pe copilă între fruntariile normalității, pe care sper să nu le incalce niciodată„, a scris Marina Almășan pe Facebook.