Marinela Chelaru, despre cum se simte după ce a chemat salvarea de urgență: „Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul”

Actrița Marinela Chelaru a făcut primele declarații de pe patul de spital, unde se află internată de o săptămână.

30 mart. 2023, 09:17
Marinela Chelaru, despre cum se simte după ce a chemat salvarea de urgență: „Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul”

Marinela Chelaru a ajuns în urmă cu o săptămână de urgență la spital, unde se află internată și acum. În urma investigațiilor amănunțite, medicii i-au impus restricții cu privire la consumul de alimente și băuturi. Actrița este o fumătoare înrăită și iubitoare de cafea, dar acum nu mai are voie să le consume, dar nici alimente pe bază de grăsimi sau care conțin sare.

Citește și: Actriţa Marinela Chelaru, de urgenţă la spital, în stare gravă: Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat „pe motor”

„Nu mai am voie sub nicio formă să fumez, să beau cafea, care era plăcerea mea. Alcool nu prea beau, nu m-a pasionat niciodată. Am vrut să beau când au murit ai mei, că cică uiți. Aiurea, asta nu uiți nicioadata. Trebuie să stau cuminte, fără sare, fără grăsimi, fără prăjeli. Dar să știi că nu am făcut abuz în general, fiind organismul meu mai sensibil. S-a sensibilizat organismul după operația la inimă”, a dezvăluit Marinela Chelaru, pentru Antena Stars.

Actrița a trecut prin mai multe investigații medicale, i s-a făcut un RMN, iar medicii i-au interzis să facă excese și să aibă grijă de sănătatea ei. Marinela spune că, deși nu a mai avut un anevrism până acum, acum se confruntă cu boli care s-au adunat.

Citește și: Marinela Chelaru abia se descurcă cu pensia, după 40 de ani pe scenă: „M-am trezit cu o pensie de parcă nu aş fi muncit deloc”

„Mi-au făcut investigații, normal. Acum trebuie să îmi facă interpretările rezultatelor la analize. M-au făcut RMN. Nu am mai avut anevrism până acum, dar sunt multe boli care s-au adunat una pe asta, bătrânețea, aia este. Trebuie să ai grijă de ține la o anumită vârstă. Să ții regim, să nu faci excese”, a mai spus actrița.