Marinela Chelaru, la un pas de moarte. Din ce pensie trăiește actrița după ce a făcut 4 AVC-uri: „Mi-e și rușine să spun, că zice lumea că mă vait”

Marinela Chelaru se luptă cu problemele financiare în urma celor 4 AVC-uri care au dus-o în imposibilitatea de a mai munci.

24 iun. 2023, 18:42
Marinela Chelaru, la un pas de moarte. Din ce pensie trăiește actrița după ce a făcut 4 AVC-uri: „Mi-e și rușine să spun, că zice lumea că mă vait”

Îndrăgita actriță Marinela Chelaru a fost invitata lui Cristi Brancu în emisiunea ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV și a povestit care îi este starea de sănătate după ce, recent, a făcut 4 atacuri vasculare cerebrale.

”Am făcut 4 AVC-uri. Nu prea știu despre asta, că eu am făcut altă facultate… Înainte de Paște mi s-a făcut rău, am chemat ambulanța și m-au dus la spital și acolo am făcut 4 AVC-uri. Știu că mi-a fost rău. I-am spus doctorei care a avut grijă de mine că nu plec din spital că mă simt foarte rău. Mi-a dat cu pumnul medicamente. În viața a vieților mele nu am văzut atâtea pastille! Și mi-a zis doamna care era în salon cu mine: ”Doamna Marinela, era să vă pierdem aseară.” Și am zis: ”Când vrea Dumnezeu să ne ia, ne ia.” Dar, o fi zis Dumnezeu: ”Hai, că te las un pic, să mai stai.” Acum am ieșit la pensie, vreau să stau și eu liniștita… că am o pensie mare, cea mai mare, după 40 de ani de muncă. Mi-e și rușine să spun, că zice lumea că mă vait. Păi mă vait! Că la 1.400 de lei pensia pe luna, am avut 900 întreținerea. Dar știi ceva? Prefer să fiu sănătoasă. Mănânc pâine cu unt și o să treacă.”

Marinela Chelaru, la un pas de moarte după ce a suferit patru AVC-uri. Cum se simte acum actrița: „Când vrea Dumnezeu să ne ia, ne ia”
Întrebată de Cristi Brancu cum se simte, actrița a spus: ”Mi-e foarte rău. Dacă ies afară, trebuie să mă țin de mașini, de ziduri. Mi-a zis un medic neurolog că îmi trebuie baston. Sunt foarte supărată pentru chestiile care mi se întâmplă. Dar Dumnezeu mă iubește, mă ține și asta e… mă descurc. Eu cred că Dumnezeu a zis că trebuie să fac mai întâi cunoștiință cu moartea. Și am făcut de câteva ori. Acum nu mă mai interesează nici dacă se desface cerul în patru. Iau viața așa cum e.”

Artista suferă și de diabet
Marilena Chelaru a fost diagnosticată cu diabet zaharat de tip 2, afecțiune care i-a schimbat complet stilul de viață. Actrița a suferit atât de mult după dispariția părinților ei, încât a dezvoltat această boală.

„A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație.

Marinela Chelaru, despre cum se simte după ce a chemat salvarea de urgență: „Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul”
Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce”, a declarat Marilena Chelaru la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, în urmă cu ceva timp.

Marinela Chelaru s-a luptat cu anxietatea: „Nu puteam să respir, eram în crize”

La începutul pandemiei de COVID-19, Marilena Chelaru s-a luptat cu anxietatea. Aceasta a chemat în repetate rânduri ambulanța.

„Eu nu am ieșit nici până la ușa apartamentului. Eu vorbesc cu doctorița mea tot timpul. Și la trei noaptea eu o sun când chem Salvarea. M-am certat cu ea, dar m-a lăsat că știe că sunt nebună.

Florin Zamfirescu rupe tăcerea! De ce a fost marele actor interzis în televiziune: „S-a dat ordin să nu mai calc. Dar eu aveam şi alte treburi”
Am chemat Salvarea de multe ori. A venit, m-a luat, nu puteam să respir, eram în crize. M-am trezit la 3 noaptea că aveam tensiune 20. Am vrut s-o calc în picioare pe doctoriță”, a mărturisit Marilena în anul 2020, invitată la Kanal D.