Marinela Chelaru s-a schimbat radical după infarctul din 2018. Ce mai face și cum arată acum actrița din Grupul Vouă FOTO

Marinela Chelaru, celebra actriță din Grupul Vouă, a ajuns la vârsta de 62 ani şi este pensionară. Vedeta a suferit un infarct în 2018 care i-a schimbat complet viața.

25 ian. 2022, 14:29
Marinela Chelaru s-a schimbat radical după infarctul din 2018. Ce mai face și cum arată acum actrița din Grupul Vouă FOTO

Marinela Chelaru s-a schimbat radical după infarctul din 2018. La scurt timp după infarct, actriţa a fost diagnosticată şi cu edem pulmonar!

Marinela Chelaru s-a schimbat radical după infarctul din 2018. Ce mai face și cum arată acum actrița din Grupul Vouă

MarinelaChelaru a suferit în 2018 un unfarct care i-a schimbat viața complet. În ultimii doi ani, pe perioada pandemiei, actrița a preferat să stea mai mult în casă deoarece se află în categoria de risc și a încercat pe cât posibil să se protejeze pentru a evita infectarea cu Covid-19.

Marinela Chelaru nu se mai descurcă cu banii. Actrița a recurs la o ultimă soluție: „Sper sa ies și eu din negura asta”

„Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică, dacă a rezistat atâta. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare. M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat. De-abia așteptam să ies din spital. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, a declarat Marinela, potrivit Impact.

În 2021, Marilena Chlaru a participat la „Chefi la cuțite”, fiind o mare fană a emisiunii și a celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.