Marinela Chelaru, uitată de toată lumea. Actriţa a izbucnit în plâns: „Nu s-a mai deranjat nimeni de zece ani să mă cheme”

Marinela Chelaru, uitată de toată lumea. Peste câteva zile, actriţa împlineşte 63 de ani şi declară că îi este dor de roluri, însă nu a mai fost solicitată de nimeni în ultimii zece ani. Vedeta a suferit un infarct în 2018 care i-a schimbat complet viața.

05 iul. 2022, 11:46
Marinela Chelaru, uitată de toată lumea. Actriţa a izbucnit în plâns: „Nu s-a mai deranjat nimeni de zece ani să mă cheme”
Marinela Chelaru, uitată de toată lumea

Marinela Chelaru, uitată de toată lumea. Operaţia pe care a suferit-o la inimă a făcut-o mult mai puternică, însă recunoaşte că îi este dor de actorie, chiar dacă nu a mai fost căutată de câţiva ani buni. Acum, actriţa stă acasă, nu are voie să facă efort, nici măcar să conducă, ca să nu i se agraveze problemele de sănătate.

Citeşte şi: Marinela Chelaru nu se mai descurcă cu banii. Actrița a recurs la o ultimă soluție: „Sper sa ies și eu din negura asta”

Marinela Chelaru, uitată de toată lumea

Nu se află într-o perioadă bună nici din punct de vedere financiar, dar merge înainte, pentru că nu are încotro. În marea majoritate a timpului, Marinela Chelaru stă în bucătărie, acolo unde găteşte tot felul de bunătăţi.

Am mai mâncat sărat după operaţia la inimă. Nu mai am nici carnet de conducere, pentru că le e frică la ăştia că fac infarct la volan. Mi-e dor de roluri, nu s-a mai deranjat nimeni de zece ani să mă cheme. Dar nu-i nicio problemă, stai liniştit că m-am obişnuit, nu mă mai interesează. Atâta timp cât am dat mâna cu moartea, nu mă mai interesează nimic. Da, mi-ar fi dor aşa, dar nici nu mă duc la maratonul de 24 de kilometri. 

Vizavi de scumpiri, trec, cum trec şi alţii, să nu mor. Pensia e de cea mai mare ruşine posibilă, dar asta e. Eu nu visez excursii, nu pot să mai plec şi nici nu ţin, nu sunt cu călătoriile. Îmi pare rău că nu am strâns un ban pentru perioade mai dificile.

Muzica mă bucură, nu mai am chef să pictez, nu-mi mai vine, dar sper să îmi vină cheful. De citit, nu am mai citit, stau mai mult în bucătărie„, a declarat Marinela Chelaru, la Exclusiv Vip.