Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui. Are o poveste de viaţă emoţionantă: „Mama ne-a părăsit”

Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui. Tânărul de 19 ani, din Piteşti, are o poveste de viaţă impresionantă, mama lui i-a părăsit acum 11 ani, iar în prezent, locuiește cu bunica, tatăl și sora. După terminarea liceului își dorește să facă muzică.

18 sept. 2021, 10:31
Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui. Are o poveste de viaţă emoţionantă: „Mama ne-a părăsit”
Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui

Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui. „Eşti foarte tare! Ai voce şi un efect aşa de WOW! Eşti foarte simpatic, nu ştiu dacă ai învăţat cu profesor sau singur, dar bravo!„, a declarat Marius Moga.

Cumva piesa asta trebuia să îmi facă pielea de găină. Tu ai o voce minunată, nu ştiu de ce piesa asta nu a ajuns la mine. Fă cumva să transmiţi un pic mai mult„, a fost verdictul Ralukăi.

Citeşte şi: Emoție pe scena show-ul muzical. Carla’s Dreams izbucnește în lacrimi: Îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ce e foarte important

Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui

Marinică, părinţii tăi ştiu că ai venit?„, l-a întrebat Smiley, la care concurentul a răspuns: „Nu! Mamaie ştie, tati ştie şi sormea ştie. Nu mai am mamă, m-a părăsit acum 11 ani, credeţi-mă, nu am nicio treabă, vă jur! Nu a fost lângă noi când ne-a fost mai greu, acum chiar nu mai are de ce să vină. Am crescut mari.

Tu eşti un tip extrem de pozitiv, aşa. Eşti un om talentat, eşti simpatic şi mi se pare că oamenii te vor ţine minte şi asta e o treabă foarte importantă în concursul ăsta„, a mai spus Smiley.

Povestea emoţionantă a lui Marinică

Marian Burcea are o soră mai mică. Mama lui i-a părăsit acum 11 ani.  În prezent, locuiește cu bunica, tatăl și sora. Nu știe de ce i-a părăsit mama, nu și-au putut explica. El susține că atmosfera în casă era una normală, erau tensiuni ca în orice familie, dar nimic ieșit din comun.

Ultima amintire pe care o are cu mama lui a fost când i-a dus pe el și sora lui la școală și le-a spus că vrea să îi pupe pentru că nu o să se mai vadă.

Pe tatăl lui l-a informat telefonic că ea e cu un picior în avion și nu se vor mai vedea niciodată. Marian spune că nu a avut nevoie de mama lui pentru că bunica l-a crescut încă de când s-a născut. El nu a fost un copil dorit, spre deosebire de sora lui care avea parte de toată dragostea mamei. Tatăl lor nu a făcut diferențe între ei.

În urmă cu 6 ani, mama a venit acasă la ei pentru că îi expirase buletinul, a luat certificatul de căsătorie, a plecat și nu s-a mai întors, potrivit Pro TV.