SuperStar România 2021. Totul despre show-ul care înlocuieşte Vocea României la Pro TV

PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea. Este show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale.

09 sept. 2021, 10:07
SuperStar România 2021. Totul despre show-ul care înlocuieşte Vocea României la Pro TV

SuperStar România 2021.

Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale începe la PRO TV. Din 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbăta, de la ora 20.00, SuperStar România e aici pentru toți cei care au curajul să-și schimbe viața. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

SuperStar România  2021 înlocuiește oficial Vocea României. Emisiunea va fi difuzată vineri seara, exact pe slotul rezervat înainte pentru Vocea. Postul nu a anunțat încă nimic concret legat de viitorul show-ului The Voice, însă, în grila acestei toamne, show-ul nu apare nicăieri.

Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României.

Marius Moga se întoarce la PRO TV, după trei ani. Va fi în juriul emisiunii „SuperStar”, pe care PRO TV l-a anunţat în urmă cu puţin timp Alături de Moga, tot la masa juriului, va sta şi Carlas Dreams – fost jurat la X Factor, pe Antena 1. Ceilalţi doi juraţi ai show-ului muzical „SuperStar” sunt Smiley (prezentator Românii au talent şi jurat „Vocea României”) şi cântăreaţa Raluka.

„Vor mai urma două etape ale competiţiei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre cum vor arăta acestea. Nu se ştie sigur nici dacă vor fi doi concurenţi în finală”, au punctat oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro. Toți cei care au curajul să-și schimbe viața, care cred că își pot transforma idolii în fani își vor găsi locul în preselecțiile celui mai tare show muzical.

SuperStar România 2021 A venit toamna, iar show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale este tot mai aproape de prima ediție. Pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și 11 septembrie, de la 20:00, primii concurenți vor fi cunoscuți de către toți cei de acasă, iar unii dintre ei vor face primul pas spre marele trofeu.

Bianca Drăguşanu, jefuită în vacanţă. A rămas fără ceasuri şi brățări cu diamante: „Ne-au gazat în cameră”

Înainte de prima ediție SuperStar România, pe 9 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru super jurați ai show-ului pregătesc o surpriză de neratat pentru toții fanii. Timp de o oră, aceștia vor cânta pe scena principală de la UNTOLD, în prima zi a festivalului.

Melodii cunoscute ale fiecăruia dintre jurați vor putea fi ascultate de către toți cei prezenți, iar în încheiere, jurații vor lansa, în premieră, o piesă în colaborare! Cum sună melodia pregătită de aceștia și ce surprize le-au pregătit tututor celor care vor fi în Cluj – Napoca, vom afla pe 9 septembrie.

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția. Ce ţinute a purtat românca FOTO
Concertul va începe la ora 18:00 și va fi transmis live pe paginile PRO TV și VOYO, iar imagini în premieră vor putea fi văzute și pe rețelele sociale ale show-ului.

7 lucruri pe care nu le știți despre „SuperStar” – „Idol”

  • SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis.
  • Lansat în 2001, de producătorul britanic Simon Fuller și casa de producție Fremantle, „Idol” s-a difuzat mai întâi în Marea Britanie, sub denumirea de „Pop Idol”
  • În SUA, „American Idol” se difuzează din 2002, iar pe la masa juriului au trecut staruri precum Paula Abdul, Simon Cowell, Randy Jackson, Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, Steven Tyler, Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban, Harry Connick Jr., Luke Bryan, Katy Perry, Lionel Richie.
  • Una dintre cele mai faimoase audiții din cadrul American Idol îi aparține lui Adam Lambert, care a interpretat „Bohemian Rhapsody”, de la Queen. Clipul cu prestația sa a depășit pragul de 11 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube Idols Global.
  • Inițial, concurenții trebuiau să aibă vârstele cuprinsă între 16 și 24 de ani; regulile de vârstă au fost modificate ulterior, permițând în cele din urmă artiștilor cu vârste cuprinse între 15 și 28 de ani. La noi se caută concurenți între 16 și 30 de ani.
  • Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical. Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.
  • Mai mulți concurenți au devenit celebri după ce au câștigat concursul sau au trecut pe acolo, iar dintre ei îi amintim pe Kelly Clarkson, câștigătoarea sezonului unu și Carrie Underwood, câștigătoarea sezonului patru. Alți câștigători au fost Adam Lambert, Jordin Sparks, Kris Allen, Ruben Studdard, David Cook etc.

Cine sunt jurații SuperStar România 2021

Juriul SuperStar România vine cu câteva surprize. Carla’s Dreams, jurat la X Factor în sezoanele 6, 7 și 8, a schimbat trustul de televiziune acceptând oferta postului PRO TV. El va fi în juriul SuperStar România alături de doi artiști cu mulți ani de experiență pe platourile emisiunilor de talente, respectiv Smiley (Vocea României, Românii au Talent) și Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids).

Prezența feminină din acest juriu este surpriza cea mai mare. Raluka își va face debutul ca jurat într-o emisiune de talente în cadrul SuperStar România. Artista cunoscută pentru hiturile lansate alături de DJ Sava, respectiv piesa ca „Aroma”, „Aer”, „Love you” sau „I like the trumpet”, este cea care, în urmă cu patru ani, o descoperea pe Irina Rimes.

Semifinalele SuperStar România 2021 au fost filmate la Arenele Romane
Semifinalele SuperStar România au avut deja loc la Arenele Romane. Pe 18, 22, 26 și 30 august s-au filmat patru concerte, la care au participat 400 de spectatori. Publicul a avut oportunitatea de a câștiga bilete la aceste show-uri live participând la un concurs lansat online, pe site-ul PRO TV.