Mario Camora a primit cetăţenia română. Căpitanul lui CFR Cluj va fi primul străin naturalizat din naţionala României VIDEO

Mario Camora a devenit român cu acte în regulă după ce a depus, miercuri, jurământul de credință. Căpitanul lui CFR Cluj a devenit eligibil pentru echipa națională a României, pentru care ar putea debuta în meciul cu Islanda, din play-off-ul pentru CE din 2021.

02 sept. 2020, 12:35
Mario Camora a primit cetăţenia română. Căpitanul lui CFR Cluj va fi primul străin naturalizat din naţionala României VIDEO

Mario Camora s-a luptat ani la rând cu birocrația din România, iar într-un final a devenit cetățean român cu acte în regulă și poate fi convocat de Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. România are mari probleme în flancul stâng al defensivei, iar Camora poate deveni un titular incontestabil pentru următorii ani.

Mario Camora are 33 de ani de ani și a ajuns în Liga 1 în 2011. Fundașul stânga a adunat aproape 300 de meciuri la CFR Cluj și este cvadruplu campion național.

ROMÂNIA joacă în Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi, înaintea debutului: „Austria e favorită la câştigarea grupei” VIDEO

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat că Mario Camora va fi convocat după ce va primi cetăţenia. De altfel, fotbalistul născut în Portugalia a ratat „dubla” cu Irlanda de Nord şi Austria tocmai pentru că actele nu au fost gata la timp.