Mario Fresh a făcut show la „Chefi la cuţite”. I-a cucerit pe cei trei juraţi cu „mâncarea copilăriei” VIDEO

Mario Fresh a venit în vizită la Chef  SorinBontea, cu două scopuri precise: de a demonstra că se pricepe și la bucătărie și de a-l convinge că poate, la un moment dat, vor face echipă într-un viitor sezon Asia Express.  "Ai mai scos și tu o melodie?", l-a tachinat Sorin Bontea pe Mario Fresh.

17 sept. 2020, 16:34
Mario Fresh a făcut show la „Chefi la cuţite”. I-a cucerit pe cei trei juraţi cu „mâncarea copilăriei” VIDEO

Mario Fresh s-a prezentat extrem de sigur pe forțele sale și cu o atitudine de star şi a pregătit o rețetă de piept de pui cu ciuperci și cu smântână.

„Nu pot să-i spun ciulama, sună oribil pentru mine, zici că e o boală. Nu că mă gândesc la ciumă neapărat, dar este ceva oribil pentru mine. Este mâncarea copilăriei mele, m-a învățat mama s-o fac”, a spus Mario Fresh.

Ruxy Opulenta a făcut show la Chefi la cuţite. Cum au reacţionat juraţii când au văzut „pooramisul” pe care l-a preparat

Din păcate, meniul nu a fost chiar pe gustul juratului săi preferat, Sorin Bontea, însă chef Cătălin Scărlătescu a fost de-a dreptul îndrăgostit de gustul delicios al mâncării preparate de cântăreț. De asemenea, și Florin Dumitrescu i-a lăudat reușita, susținând că risotto-ul a fost gătit exact așa cum trebuie.

„Marea iubire” a lui Cătălin Scărlătescu, apariţie surpriză la Chefi la cuţite: „E cea mai longevivă relaţie a mea”

Mario Fresh este originar din Iași, iar numele său real este Mario Gălăţan, având numele de scenă inițial „Fresh Kid”. În anul 2011, atinge performanța de a ajunge în semifinale la „Românii au Talent”. Este protejatul lui Alex Velea și chiar a locuit o vreme cu el și Antonia. Mario Fresh a început relația cu Alexia Eram,fiica Andreei Esca, în 2016.