Mario Fresh, incident în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artistul VIDEO

Mario Fresh a avut parte de un incident în timpul unui concert, mai precis s-a împiedicat şi s-a accidentat la un deget de la un picior. Artistul nu s-a ferit să se amuze pe această temă într-o piesă abia lansată.

09 nov. 2023, 18:15
Mario Fresh, incident în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artistul VIDEO
Mario Fresh a avut parte de un incident în timpul concertului. A facut o piesă pe această temă

Mario Fresh, incident în timpul unui concert. Iubitul Alexiei  Eram se pregătea să urce pe scenă ca să susțină un concert, dar nu a avut un început bun. Artistul a avut parte de un incident neplăcut atunci când s-a împiedicat pe scările care duceau către scenă.

Citește și: Mario Fresh, deranjat de comportamentul tatălui Alexiei. Cu ce l-a supărat soțul Andreei Esca pe artist: „Îmi era frică de domnul Alex”

Mario Fresh s-a accidentat la începutul concertului

Cântărețul s-a accidentat acum câteva luni, în timp ce urca pe scenă să cânte. Cu toate că a avut parte de o căzătură destul de serioasă, nu a pățit nimic grav și a reușit să nu fie văzut de către fani. Recent, a scos și o piesă în care a integrat și câteva versuri despre această întâmplare. „Și ce dacă viața nu e mereu roz / :i toate lucrurile merg pe dos?”, sunt unele dintre versurile piesei care fac referire la accidentul de la concert. Mario Fresh s-a grăbit să urce pe scenă, s-a împiedicat și s-a accidentat la degetul de la picior. @Și ce dacă nu mai am unghia mare la picior?!”, a precizat Mario Fresh la postarea în care se împiedică pe scenă.

Artistul a mai avut parte de un accident în urmă cu câteva luni

În urmă cu câteva luni, Mario Fresh a mai avut parte de o întâmplare neplăcută, atunci când și-a lovit mașina. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, atunci când cântărețul a accelerat mai mult decât ar fi trebuit în parcare, astfel că nu a văzut că în față se află un obiect care a provocat avarii mașinii.

Citește și: Aris Eram frânge inimi pe bandă rulantă! Dezvăluiri-șoc făcute de Alexia Eram, după ce fratele ei s-a cuplat cu Laura Giurcanu: „Știam că o să se întâmple asta”

Cântărețul a menționat că este posibil ca acest incident să se fi întâmplat din cauza oboselii, deoarece acesta susține că este foarte prudent de obicei. „Am o zi pe an în care îmi merge prost. Mă gândesc mai bine și astăzi o să merg să mă inchid în casă pentru că sunt pericol. Sunteți pregătiți să mă vedeți în acțiune? Două daune într-o zi. Până la anul mă nu mai întâmpin probleme. E de la oboseală, că eu chiar sunt bun la volan”, a scris artistul pe contul lui de Instagram.