Mario Fresh, deranjat de comportamentul tatălui Alexiei. Cu ce l-a supărat soțul Andreei Esca pe artist: „Îmi era frică de domnul Alex”

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se iubesc de mai bine de șapte ani. Și chiar dacă timpul contează destul de mult, poate mai mult cântărește relația cu părinții. Artistul a dezvăluit ce l-a deranjat la tatăl iubitei sale atunci când l-a cunoscut.

05 nov. 2023, 12:08
Mario Fresh, deranjat de comportamentul tatălui Alexiei. Cu ce l-a supărat soțul Andreei Esca pe artist: „Îmi era frică de domnul Alex”

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu longeviv, povestea lor începând încă din adolescență. Acum se ocupă fiecare de cariera lui, însă au timp și de iubire. Recent, artistul a dezvăluit și aspecte mai puțin plăcute din cuplul pe care îl formează cu fiica Andreei Esca, lucruri la care mai nimeni nu se aștepta.

Citește și: Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Dezvăluire după şapte ani de relație: „Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?” VIDEO

Mario Fresh, deranjat de tatăl Alexiei Eram

Cântărețul tinerei generații, care a evoluat rapid și a ajuns foarte sus în plan profesional, a hotărât să spună lucrurilor pe nume și a dezvăluit aspecte mai puțin sau chiar deloc știute din interiorul familiei Alexiei. A existat un lucru ce l-a pus în dificultate pe Mario, iar acest lucru are legătură chiar cu tatăl iubitei sale, Alexandre Eram.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, mărturisea Mario Fresh, în cadrul interviului cu Marius Manole.

În cadrul unui interviu, Mario Fresh dezvăluia și care este motivul principal pentru care nu a făcut pasul cel mare în relația cu Alexia Eram. De altfel, a dezvăluit, tot atunci, alte detalii legate de familia iubitei sale. Pe de altă parte, Alexia Eram a mărturisit că s-ar vedea o mamă tânără. Acum doi ani, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, actuala concurenta de la America Express vorbea despre momentul în care ar putea să devină părinte.

„Și eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul. Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan”, a declarat Alexia Eram.

Citește și: Cât de geloasă este Alexia Eram. Mario Fresh a dat cărțile pe față: „La noi așa a mers de la începutul relației”