Mario Fresh internat de urgență la spital! Reacția disperată a Alexiei Eram: „Vă rog să îl sunați pe el!”

Mario Fresh a ajuns de urgență la spital unde medici l-au pus direct pe perfuzii. Momentan nu există detalii despre diagnosticul acestuia. Reacția iubitei lui, Alexia Eram, a fost una total neașteptată.

17 feb. 2023, 21:06
Mario Fresh internat de urgență la spital! Reacția disperată a Alexiei Eram: „Vă rog să îl sunați pe el!”

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari și îndrăgiți artiști din nouă generație. Tânărul artist trece acum prin clipe de groază. Se pare că numărul foarte mare de concerte din ultima perioadă i-a pus capac. Acesta a postat în urmă cu puțin timp un clip video în care se vede că tânărul este internat în spital și este pus pe perfuzii. Programul extrem de încărcat se pare că l-a împins direct spre epuizare.

Citește și: Andreea Esca refuză ca fiica ei, Alexia Eram, să se căsătorească cu Mario Fresh. Prezentatoarea tv dă cărțile pe față

Artistul din Iași are o relație extrem de apropiată cu fanii săi, motiv pentru care comunică constant cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare. Vineri, 17 februarie, acesta a postat un filmuleț care i-a îngrijorat total pe internauți. Artistul i-a anunțat ca nu se simte deloc bine și că are mai multe probleme medicale. Clipul îl arată pe Mario Fresh întins pe patul de spital, cu o perfuzie în venă. Cu toate că mesajul transmis de artist nu a fost prea amplu, mesajul a fost cât se poate de clar pentru fanii care îi urmăresc activitatea și participă la spectacolele lui.

„Mă pun la somn. Forțat”, “Vise fu…”, au fost cele două mesajele ale lui Mario de pe Instagram.

Prima reacție a Alexiei Eram cu privire la problemele medicale ale lui Mario Fresh

Alexia Eram este iubita lui Mario Fresh de mai bine de cinci ani. Jurnaliștii de la Click! au contactat-o pentru a afla mai multe informații, însă aceasta a fost cât se poate de rezervată. Ea a încercat să îi liniștească pe fanii acestuia afirmând că artistul se simte bine.

„Mario se simte foarte bine. Vă rog să îl sunați pe el”, ne-a spus Alexia Eram.

Cei doi au o relație de peste 5 ani. Când dragostea s-a înfiripat între cei doi, Mario Fresh avea doar 17 ani, iar Alexia 16 ani. Cu toate că au deja o relație lungă și se iubesc, cei doi nu au în plan să facă schimb de verighete prea curând.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, declara artistul, într-o emisiune, pe canalul de YouTube theXclusive.

Mario Fresh este unul dintre artiștii adorați de noua generație din România și are concerte și spectcole constant. Acesta este din Iași și s-a lansat în industrie cu ajutorul lui Alex Velea, însă cei doi au luat-o pe drumuri separate în urma unui scandal.

Citește și: Cum a fost agățată Alexia Eram, în Dubai. Iubitul „oficial”, Mario Fresh, era în România