Mario Fresh, momente dramatice în trafic. „A început să-mi facă volanul în toate direcțiile!”

Mario Fresh a trecut prin momente dificile în timp ce se întorcea în Capitală de la Ploieşti, fiind nevoit să tragă pe dreapta din cauza unor probleme la maşină.

27 iul. 2022, 11:37
Mario Fresh, momente dramatice în trafic. „A început să-mi facă volanul în toate direcțiile!”
Mario Fresh, momente dramatice în trafic

Mario Fresh, momente dramatice în trafic. Artistul a avut parte de o zi de pomină, care a început cu un mesaj prin care i s-a spus că nu mai are curent electric.

„Vreți să vă povestesc? Deci, am deschis ochii, fericit că am dormit vreo zece ore după o săptămână încărcată, deschid telefonul și văd mesaj: vezi că ți-au tăiat curentul. Am zis că asta e, încercam să sun la compania de curent, să vorbesc cu ei, greu i-am găsit. Până la urmă am dat de ei și-mi spun că între 24 și 48 de ore vor repune în funcțiune curentul. Certurile pe care le-am mai avut, că azi toți parcă m-au sunat să mă enerveze, nu le mai punem, au fost un bonus”, a spus Mario Fresh, pe pagina sa de Instagram.

Alexia Eram a luat permisul de conducere. Dezvăluirea făcută de Mario Fresh: „A făcut școala de trei ori”

După ce a rezolvat problema, Mario Fresh a plecat cu mașina de la Ploiești și în timp ce conducea spre București a avut parte de un incident neplăcut.

Mario Fresh a ajuns pe perfuzii! Ce se întâmplă, de fapt, cu iubitul Alexiei Eram FOTO

„Mă duc până la Ploiești cu mașina, termin treaba la Ploiești, plec cu mașina înapoi spre București și la un moment dat, la vreo 10 km de București, aud un boom și a început să-mi facă volanul în toate direcțiile. Am pus frână cât de repede am putut și m-am oprit pe banda de urgență, având o viteză destul de mare. M-am dat jos să mă uit să văd ce este, toate roțile erau ok și am plecat din nou. Doar că încet, încet a început să se dezumfle și mergeam pe jantă. Am ajuns așa, m-am dus la prima vulcanizare, mi-am lăsat mașina acolo, mi-au pus băieții roata de rezervă. Vedem ce ne mai așteaptă, mă duc să mă închid în casă. Bine că a fost Dumnezeu cu mine”, a mai spus Mario Fresh.