Alexia Eram a luat permisul de conducere. Dezvăluirea făcută de Mario Fresh: „A făcut școala de trei ori”

Alexia Eram a luat permisul de conducere. După multe încercări, într-un final, fiica Andreei Esca este şoferiţă cu acte în regulă. Recent, a anunţat pe reţelele de socializare că a trecut examenul pentru carnetul auto.

13 iul. 2022, 23:43
Alexia Eram a luat permisul de conducere. Dezvăluirea făcută de Mario Fresh: „A făcut școala de trei ori”
Alexia Eram a luat permisul de conducere

Alexia Eram a luat permisul de conducere, după care a râvnit atât de mult timp. Tânăra a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a declarat că a obținut 23 de puncte la examenul teoretic și l-a promovat din prima încercare.

Alexia Eram a luat permisul de conducere

De câteva săptămâni, iubita lui Mario Fresh și-a anunțat urmăritorii că face școala de șoferi și se pregătește intens pentru examen. Acum, aceasta a devenit oficial șoferiță și, după cum obișnuiește, a împărtășit vestea pe rețelele de socializare. „Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat‘, a declarat Alexia Eram.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă lunar fiica Alexia Eram. Fiica Andreei Esca are propria firmă

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Mario Fresh, iubitul ei, a recunoscut că tânăra a fost nevoită să facă școala de șoferi de trei ori. Pentru că studia în Marea Britanie și se ocupa de propria afacere, fiicei Andreei Esca nu a avut timp să se ocupe serios de acest aspect. „Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea”, a explicat Mario Fresh.

Alexia Eram a terminat facultatea

Fiica celebrei prezentatoare de ştiri de la Pro TV a studiat la facultate în Marea Britanie, iar anul acesta a fost ultimul pentru tânăra influenceriţă. Atât părinţii, cât şi fratele ei, au fost alături de Alexia, la absolvire.

Vedeta Pro TV a postat pe reţelele de socializare câteva imagini memorabile și și-a felicitat fiica, absolventă a unei universități de prestigiu, pentru performanță. Marele absent de la eveniment a fost iubitul ei, Mario Fresh, însă nu a lăsat nemarcat momentul, trimițându-i un mesaj emoționant.

Alexia Eram a absolvit cursurile uneia dintre cele mai de prestigiu universități din Marea Britanie, iar întreaga familie i-a fost alături. Andreea Esca, soțul ei, Alexandre Eram, dar și fiul lor, Aris Melkior, s-au bucurat pentru Alexia şi au felicitat-o pentru reuşită.

„Dragă Alexia Eram, suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire, în care cei de lângă ține să te prețuiască mereu la adevărată ta valoare și pe măsură sufletului tău, atât de bun. #alexiamargoteram #graduation University for the Creative Arts – UCA” a fost mesajul Andreei Esca.