Alexia Eram a dezvăluit cum își câștigă banii care îi permit să trăiască în lux: „Unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu”

Alexia Eram a vorbit în podcastul lui Radu Țibulcă despre cum a ajuns să se întrețină singură în ultimii doi ani și să-și cumpere casa visurilor ei.

27 oct. 2021, 23:59
Alexia Eram a dezvăluit cum își câștigă banii care îi permit să trăiască în lux: „Unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu”

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, a reușit să ajungă acolo unde își dorește și este mulțumită de câștigurile pe care le-a avut până acum.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc”, a spus Alexia Eram.

Citește și: Alexia Eram rupe tăcerea despre despărțirea de Mario Fresh. „În relații există și bune și rele!”
Fiica Andreei Esca a fost invitată la podcast-ul lui Radu Țibulcă, unde a declarat că este recunoscătoare părinților care au învățat-o să înțeleagă valoarea banilor. Alexia Eram a afirmat că este creatoare de conținut și că veniturile ei rezultă din conturile de social-media pe care le gestionează. De asemenea, Alexia a mai adăugat că și părinții ei au propulsat-o să ajungă repede la un grad de notorietate și a recunoscut că tinerii care nu provin dintr-o familie celebră au mai puține șanse.

Citește și: Alexia Eram, despre cel mai dureros moment: „În fiecare zi plângeam”

„Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a declarat Alexia Eram în cadrul podcast-ului.

Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca? Tânăra a recunoscut tot: „Trebuie să am grijă la tot ce fac”

Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca? Chiar dacă nu i-a fost uşor, Alexia a afirmat că într-o oarecare măsură a și ajutat-o că este fata Andreei Esca deoarece numele mamei sale a adus-o unde este astăzi. De asemenea, tânăra a mărturisit că este atentă chiar și la conținutul din online. Nu postează orice fotografie sau videoclip pe Instagram sau alte rețele de socializare.

„Pe de o parte este un lucru bun pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum și nu știu dacă aș fi și ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca, pe de o parte știu că dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant.

E super greu pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, adică cred că orice aș face toate generațiile mă asociază cu fiica Andreei Esca și trebuie să am grijă la tot ce fac pentru că mama are o imagine curată.

Toate pozele pe care le postez, tot conținul meu pe care îl pun pe social media, nu pot să fiu atât de liberă. Trebuie să am grijă la orice postez, la cum vorbesc”, a spus Alexia Eram într-un podcast pe Youtube.

Andreea Esca şi fiica ei, Alexia Eram, au o relaţie foarte bună. Recent, prezentatoarea TV a fost intervievată de fata ei şi a mărturisit la Digital Divas că a avut mari emoţii.

“Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”, este una dintre întrebările pe care Alexia i le-a pus mamei sale.

Răspunsul Andreei a fost surprinzător: “Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul. (…)

Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”.