Mario Fresh, probleme mari de sănătate. Apel disperat după ajutor: „Abia pot să mai mişc piciorul!”

Mario Fresh se confruntă cu probeme de sănătate şi le-a dezvăluit fanilor experiența neplăcută prin care trece. Totodată, iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, le-a cerut ajutorul!

08 iul. 2021, 18:25
Mario Fresh, probleme mari de sănătate. Apel disperat după ajutor: „Abia pot să mai mişc piciorul!”

Mario Fresh, probleme mari de sănătate. Artistul a fost să joace fotbal și se simțea foarte bine. A doua zi, însă, s-a trezit cu niște dureri insuportabile, iar acum nu poate să-și miște piciorul și nici să meargă.

Mario Fresh, probleme mari de sănătate

Mario Fresh le-a dezvăluit fanilor experiența neplăcută și le-a cerut ajutorul. „Întâmplări amuzante cu Mario Fresh, episodul 1. Am fost aseară la fotbal și am jucat. Am plecat de acolo super ok, nu aveam absolut nimic și astăzi dimineață m-am trezit și nu pot să pun piciorul stâng în pământ. Mă doare toată talpa, de la gleznă în jos. Abia pot să-l mișc. Nu știu ce am făcut. Ceva ajutor? Cineva?”, a spus Mario Fresh. Din păcate, însă, nu a scăpat de dureri și a fost nevoit să meargă la un masaj de specialitate.

Alexia Eram şi Mario Fresh, fotografiaţi în pat. Ce mesaj a transmis cântăreţul: „Mi-am dat seama”

În urmă cu aproximativ o lună, Maria Fresh a vorbit despre relația lui și despre cum merg lucrurile. Acesta a declarat că are gânduri serioase și intenționează să urmeze drumul părinților lui, care s-au cunoscut și iubit de la o vârstă fragedă. „Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.