Mario Iorgulescu era băut când a provocat accidentul de pe Şoseaua Chitila. Ce alcoolemie avea fiul şefului LPF

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), era sub influenţa alcoolului în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a produs accidentul rutier de pe Şoseaua Chitila, în care a murit un tânăr de 25 de ani.

11 sept. 2019, 17:10
Mario Iorgulescu era băut când a provocat accidentul de pe Şoseaua Chitila. Ce alcoolemie avea fiul şefului LPF

Conform celor două probe recoltate după accident, acesta avea 0,80 g/l alcool pur în sânge, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Astfel, el va fi acuzat si de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Mario Iorgulescu are deja deschis pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă. În prezent, el se află internat la Spitalul Elias, la Terapie Intensivă, în stare de inconștiență, intubat și ventilat mecanic.

Se pare că starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore, medicii intensificând măsurile de suport a funcţiilor vitale. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă. „Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale„, se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.