Mario Iorgulescu, primele cuvinte după ce a ieşit din COMĂ. Ce a întrebat imediat după S-A TREZIT

Mario Iorgulescu a început să reacționeze la medicamente, ba chiar a și mișcat mâna, iar de două zile a ieşit din comă.

20 sept. 2019, 13:32
Mario Iorgulescu, primele cuvinte după ce a ieşit din COMĂ. Ce a întrebat imediat după S-A TREZIT

Mario Iorgulescu a ajuns de urgență la Spitalul Elias din Capitală, după ce a pierdut controlul volanului și a ricoșat puternic într-un alt autoturism în care se afla Dany Vicol, care a murit pe loc. Cu toate că la început starea lui era extrem de gravă, medicii neputând să dea speranțe familiei, se pare că organismul său a cotinuat să lupte.

Mario Iorgulescu S-A TREZIT. Ce i-au spus părinţii despre accidentul soldat cu UN MORT

Evoluția stării de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu s-a dovedit a fi extrem de haotică. Sursele medicale declarau într-o zi că organele i-au cedat, iar în alta acesta reacționa la medicamentele administrate. Acum s-a trezit și este pregătit psihic de părinții săi să primească șocul vieții, consecința șofatului cu mult alcool la bord și sub influența unor substanțe interzise. Potrvit unor surse din anturajul familiei, Mario Iorgulescu s-a trezit și a reușit să poarte câteva vorbe cu cei care i-au dat viață, dar nu știe încă faptul că a omorât un om.

Familia lui Mario Iorgulescu tocmai a primit vestea de la Spitalul Elias. Gino Iorgulescu a izbucnit imediat în lacrimi

După ce s-a trezit din comă, Mario Iorgulescu a recunoscut faptul că-și amintește că a făcut accident, dar atât însă. Impactul a fost atât de mare încât imediat după lovirea violentă, timpul s-a oprit în loc pentru cei implicați în accident. Părinții lui au căzut de comun acord să nu-l înștiințeze deocamdată de repercursiunile grave ale accidentului. Ba, mai mult, familia a decis ca un psiholog să vină să-l consilieze pe tânăr, mai apoi să-i dea vestea tragică.

CÂŢI BANI vrea familia lui Dany Vicol de la Gino Iorgulescu. Suma este URIAŞĂ