Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

Mario Iorgulescu a făcut primele declarații la aproape patru ani de când a provocat accidentul rutier soldat cu un mort. Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că e complet nevinovat și că nu va petrece nici măcar o zi după gratii.

17 mart. 2023, 21:57
Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”
Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: "Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie"

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare și a făcut primele declarații despre viitorul său în libertate. A recunoscut că a urcat la volan sub influența alcoolului, dar nu e de acord că acuzația de omor din culpă se justifică și crede că a primit o pedeapsă nedreaptă.

„Nici măcar. Culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața… Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac defel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine. Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, a declarat Mario Iorgulescu.

Citește și Mario Iorgulescu, transformare spectaculoasă în Italia. Cum arată acum fiul lui Gino Iorgulescu FOTO

Mario Iorgulescu spune că nu va face nicio zi de închisoare tocmai datorită protecției oferite de statul italian. Autoritățile au respins în mod definitiv mandatele de arestare sub motivul că acesta chiar are probleme psihice.

”Sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am”, a mai spus Iorgulescu Jr., pentru ProTv.

Mario Iorgulescu a fost condamnat pe 10 februarie 2023 la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor. Chiar dacă el a omorât un tânăr într-un accident rutier, procurorii şi judecătorii au căzut de acord că fapta comisă se încadrează la crimă. Decizia instanţei nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Citește și Bianca Marina, prima reacție după ce Mario Iorgulescu a fost condamnat pentru omor: „Să terminăm cu speculațiile”

În momentul de față fiul lui Gino Iorgulescu se află în continuare în Italia, sub pretextul recuperării medicale, iar ieri a postat o poză cu el, pe Instagram, pentru prima dată după o lungă perioadă de timp în care a fost în „silenzio stampa”.

„Relaxare”, „Viaţă bună”, „Crede în lege”, „Lege şi ordine”, „Justiţie”, „Mafia” şi „Toate bune” au fost tag-urile folosite de fiul şefului LPF pentru a descrie ce simte în aceste zile.