Mario Iorgulescu, transformare spectaculoasă în Italia. Cum arată acum fiul lui Gino Iorgulescu FOTO

Mario Iorgulescu (27 de ani), fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu (66 de ani), se află în continuare în Italia, într-o clinică de recuperare. Acesta a avut o primă, postare pe reţelele sociale, după mult timp de absenaţă, şi a surprins pe toată lumea!

16 mart. 2023, 20:33
Mario Iorgulescu, transformare spectaculoasă în Italia. Cum arată acum fiul lui Gino Iorgulescu FOTO

Mario Iorgulescu, transformare spectaculoasă în Italia. Fiul şefului LPF și-a reactivat contul de Instagram și a postat o primă fotografie cu el, după ce în trecut publica doar imagini cu cu mașini de lux sau de la petreceri de fițe. Este prima apariție a lui Mario Iorgulescu după o perioadă de pauză, în care a trecut printr-o transformare fizică destul de vizibilă.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor: „Mi-am luat 3 ani pentru ceva ce nu am făcut”

Alături de fotografia postată, Mario Iorgulescu a folosit mai multe cuvinte cel puțin interesante. „Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie”, „Toatebune”, sunt hashtag-urile folosite de Mario Iorgulescu.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi „ameninţă” cu renunţarea la cetăţenia română: „Sunt dezamăgit de conducerea ţării, de legislaţia ţării, care nu există, procurori şi judecători care nu îşi fac treaba”

Recent, Bianca Marina, fosta soţie a fotbalistului Steliano Filip, a negat că ar fi reluat rerlaţia cu Mario Iorgulescu. „Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a spus Bianca Marina. Cei doi au avut o relaţie agitată înainte ca Bianca Marină să se mărite cu Steliano Filip, cu care are şi o fetiţă.