Mario Iorgulescu s-a fotografiat în Italia cu un celebru interlop din Timişoara. „Fratele meu!” FOTO

Mario Iorgulescu este foarte activ pe Instagram, unde a postat, recent, o fotografie în care apare alături de liderul interlop timișorean Sorin Udrea. Fiul lui Gino Iorgulescu susţine că se află internat la o clinică din Italia, unde ar fi ajuns după accidentul provocat acum trei ani şi soldat cu moartea unui bărbat de 27 de ani.

29 nov. 2022, 12:48
Mario Iorgulescu s-a fotografiat în Italia cu un celebru interlop din Timişoara. „Fratele meu!” FOTO

Mario Iorgulescu s-a fotografiat în Italia cu un celebru interlop din Timişoara. Imaginea postată de fiul lui Gino Iorgulescu este însoțită de textul „#mybrother sorin udrea #1”.

Sorin Udrea a fost condamnat definitiv pe 10 martie 2016, de Curtea de Apel Timișoara, la șase ani și opt luni de închisoare cu executare, magistrații menținând astfel deciziile luate de colegii lor de la Tribunalul Timiș, atât în privința liderului grupării, cât și în privința complicilor săi. Interlopul a fost condamnat pentru de constituire de grup infracțional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operațiuni cu arme și muniții, complicitate la tâlhărie, braconaj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, acesta a fugit în Italia, unde a fost prins de carabinieri, scrie ziare.com.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi „ameninţă” cu renunţarea la cetăţenia română: „Sunt dezamăgit de conducerea ţării, de legislaţia ţării, care nu există, procurori şi judecători care nu îşi fac treaba”

Mario Iorgulescu a ajuns în Italia imediat după accidentul de acum trei ani, pe motiv că nu poate fi tratat în țară și trebuie să fie îngrijit de specialiști. „Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal. Medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. M-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec. Preferam să fiu la pârnaie. Era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Fac terapie tot timpul. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România. Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni. Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a dezvăluit Mario Iorgulescu.

Citeşte şi: Ce spune Gino Iorgulescu despre interviul dat de fiul său: „Fiu-miu e dus cu capul. Sunt un om foarte amărât!”