Ce spune Gino Iorgulescu despre interviul dat de fiul său: „Fiu-miu e dus cu capul. Sunt un om foarte amărât!”

Ce spune Gino Iorgulescu despre interviul dat de fiul său. Mario, singurul băiat al președintelui LPF, a omorât un om în urmă cu trei ani, într-un grav accident rutier, aflându-se sub influența alcoolului și a drogurilor.

17 nov. 2022, 17:05
Ce spune Gino Iorgulescu despre interviul dat de fiul său: „Fiu-miu e dus cu capul. Sunt un om foarte amărât!”
Ce spune Gino Iorgulescu despre interviul dat de fiul său

Ce spune Gino Iorgulescu despre interviul dat de fiul său. La scurt timp de la tragicul accident, preşedintele LPF şi-a dus băiatul în Italia. După trei ani de tăcere, Mario a reapărut în mediul online şi a făcut şi câteva declaraţii despre toată această perioadă. A dezvăluit că se află într-o clinică psihiatrică din Italia şi că nu are o relaţie bună cu părinţii lui.

Ce spune Gino Iorgulescu despre interviul dat de fiul său

Declarațiile lui Mario nu i-au picat deloc bine lui Gino Iorgulescu, care spune despre fiul său că „e dus cu capul”. Preşedintele LPF mărturiseşte că este foarte amărât, iar aceşti ani au fost foarte grei pentru întreaga familie.

Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu de câțiva ani„, a spus Gino Iorgulescu pentru Playtech.ro.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri în cazul lui Mario Iorgulescu. Tânărul a rupt orice legătură cu părinţii

Primele declaraţii ale lui Mario Iorgulescu

iul preşedintelui LPF regretă greșeala pe care a făcut-o și accidentul pe care l-a provocat. ”Am plâns un an și jumătate, în fiecare, zi, în hohote. Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc.

Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a declarat  Mario Iorgulescu, pentru Fanatik.ro. (Vezi AICI întreaga declaraţie)