Mario Iorgulescu, ultimele detalii despre starea sa de sănătate. Cum se recuperează la clinica din Milano

Mario Iorgulescu a fost transferat la începutul săptămânii trecute de la Spitalul Elias la o clinică din Milano, unde starea lui de săntate a început să se îmbunătăţească.

02 oct. 2019, 05:27
Mario Iorgulescu, ultimele detalii despre starea sa de sănătate. Cum se recuperează la clinica din Milano

Surse apropiate familiei Iorgulescu afirmă că Mario Iorgulescu a început să meargă prin salon. „El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece„, au dezvăluit apropiații lui Mario Iorgulescu, pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi Lovitură de TEATRU. Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri de MARE RISC

Mario Iorgulescu este internat la Clinica San Raffaele, din Milano, una foarte aperociată Italia, unde s-a tratat inclusiv fostul premier Silvio Berlusconi. El a fost transferat acolo la începutul săptămânii trecute, cu o aeronavă sanitară.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat pe 8 septembrie un accident extrem de grav, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani. Analizele ulterioare au relevat că Mario Iorgulescu se afla sub influenţa alcoolului şi drogurilor.