Lovitură de TEATRU. Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri de MARE RISC

Bărbatul care l-a acuzat în 2016 pe Mario Iorgulescu că l-a sechestrat și bătut cu ciocanul de şniţele a ajuns în fața procurorilor, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc.

30 sept. 2019, 14:36
Lovitură de TEATRU. Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri de MARE RISC

Mario Iorgulescu se află, acum, internat la o clinică din Milano, după ce a fost rănit într-un accident rutier pe care l-a provocat pe 8 septembrie, în care un alt bărbat a murit. El a fost reținut, în septembrie 2016, împreună cu alte trei persoane, pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe, în urma unei plângeri penale. Victima ar fi fost chemată într-un apartament din Capitală pentru restituirea unei sume de bani. Acolo, împreună cu frații Kalu, Mario Iorgulescu l-a lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore și l-a înjunghiat. Mario Iorgulescu a fost achitat, dar complicii lui au fost condamnați cu executare. În prezent, apelul se judecă la Curtea de Apel București.

Cât a costat avionul cu care Mario Iorgulescu a fost transportat la clinica din Milano. SUMA este IMENSĂ

Înre timp, bărbatul care l-a reclamat pe Mario Iorgulescu a fost acuzat de trafic de dorguri de mare risc. Elși-a recunoscut fapta și a încercat să cadă la o înțelegere cu procurorii, în schimbul unei pedepse mai mici. Curtea de Apel București a respins însă definitiv sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției, pe 25 septembrie.

Tatăl lui Dany Vicol, REACŢIE DURĂ după ce Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate

În vara anului 2016, bărbatul a vândut unui agent sub acoperire 0,58 de grame pulbere ce conțineau cocaină în combinație cu fenacetină și benzococaină, în schimbul sumei de 450 de lei. În 2018, a procurat 60 de comprimate dintr-un medicament din familia benzodiazepinelor, pe care, mai târziu, le-a livrat unui tânăr. La percheziția domiciliară, procurorii au găsit 1,2 grame de cannabis în vederea consumului propriu.

MODUL DUBIOS în care Mario Iorgulescu a ajuns la o clinică din Italia. Portiţa LEGALĂ prin care familia l-a scos din România

În urma unui denunț, bărbatul a fost filat de DIICOT și pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu.