Mario Mutu a apărut în clipul iubitei sale, Mara G, care a filmat goală într-o cadă

Mario Mutu, fiul cel mare al antrenorului de la Rapid, a apărut în clipul muzical al iubitei sale, pe numele său real Mara Georgescu, o cântăreaţă dornică de afirmare, care apare în iposataze deochate pe rețelele de socializare.

03 mart. 2023, 20:35
Mario Mutu a apărut în clipul iubitei sale, Mara G, care a filmat goală într-o cadă

Mara G, iubita lui Mario Mutu, a lansat recent melodia „Mai știi”, în colaborare cu Arkanian, fostul concurent de la Chefi la cuțite. Tânăra a filmat un clip, unde apare și fiul cel mare al lui Adrian Mutu, în vârstă de 21 de ani.

Citiți și: Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. „Normal că o susțin!” FOTO

Mario Mutu se iubește cu Mara G, o cântăreață de 19 ani

În imagini, Mara și Mario își sărută pătimaș iubitul, în timp ce se plimbă cu el. De asemenea, în videoclip, tânăra artistă apare aproape goală într-o cadă.

Cei doi au o relație de aproximativ un an,  iar zilele acestea sunt într-o vacanță în Italia, la bunica lui Mario, conform click.ro

„Am filmat aproape o zi, de dimineață până seară, iar la un moment dat, am înghețat pentru scenele în care am filmat afară. Dar va ieși bombă. Mă așteptăm să răcesc după atâtea ore pe care le-am stat în cadă, pentru că am filmat ceva timp acolo”, povestește Mara.

Clipul a fost filmat cu câteva zile înainte de a pleca în Italia.

 

Iubita lui Mario are doar 19 ani a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. A cântat cu Faydee, cu DJ Hara a lansat melodia „Luna” și a mai avut și alte piese precum „Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi și Ajay Stevens. Cele mai recente piese ale ei sunt „Mahala”, „Slobozia” sau „Trotinete”.

Iubita lui se pare că şi-a deschis cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans, iar Mario îi îndeamnă pe internauţi să se aboneze, pentru cinci dolari pe lună, la profilul iubitei lui.

„Normal că o susțin, dar de asta zic, cine vrea să afle de fapt ce postează, să se aboneze, că nu e ceea ce pare. Anumită lume crede probabil că sunt eu dezbrăcat, însă, dacă vor să afle dacă da sau nu, să se aboneze acolo. Eu nici nu zic că apar, nici că nu, cine vrea să vadă să se înscrie. Eu locuiesc cu iubita mea, stă pe la mine”, a spus Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu.

Citiți și: Coșmarul prin care a trecut Mario Mutu la spital. Cum s-a terminat conflictul cu polițiștii