Coșmarul prin care a trecut Mario Mutu la spital. Cum s-a terminat conflictul cu polițiștii

Viața poate deveni dificilă atunci când ești fiul unui cunoscut fotbalist. Așa a fost și pentru Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, care ar fi izbucnit un scandal în cadrul Unității de Primiri Urgențe a unui spital.

29 oct. 2022, 08:43
Coșmarul prin care a trecut Mario Mutu la spital. Cum s-a terminat conflictul cu polițiștii

Mario Mutu, în vârstă de 20 de ani, a avut miercuri parte de un eveniment mai puțin plăcut, după ce, în timp ce avea filmări pentru un videoclip de-al iubitei sale, s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a mers de urganță la spital.

În urma incidentului, Mario Mutu a ajuns la camera de gardă a Spitalului Ioan din Capitală, unde a fost chemată și Poliția, pentru că tânărul avea dureri foarte mari, după ce s-a lovit la un dinte, și dorea să fie primit cât mai repede la secția Stomatologie, fără să stea la coadă.

Scandalul iscat de fiul lui Mutu a atras atenția poliției, așa că la fața locului a fost trimis un echipaj.Ulterior, tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, unde a rezolvat problema.

Băiatul este acum dezamăgit că oamenii au sărit să-l atace și să îl judece, așa că a dorit să tragă un semnal de alarmă și a făcut câteva declarații.

„Am filmat pentru videoclipul Marei, iubita mea, pentru piesa «Mahala», care va fi lansată în câteva zile”, spune Mario, pentru click.ro, după care, iubita lui a completat: „Piesa este compusă de mine şi este vorba de locurile unde am copilărit, mahalaua din Berceni. Şi în această dimineaţă, foarte devreme, am filmat videoclipul, unde Mario conduce o maşină de fiţe. Mult spus conduce, pentru că era pe platformă şi el nu are carnet momentan”. De la această mașină a pornit toată suferința tânărului.

„Când am coborât din acel Lamborghini de fiţe, m-am lovit de portiera, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.

Mi se pare exagerat ce s-a întâmplat, iar după ce am ajuns acasă şi am apucat să dorm un pic m-au trezit că m-au sunat cei de la Antena Stars, o reporteriţă, şi până m-am dezmeticit şi mi-am dat seama cu cine vorbesc, am închis. Vă spun că erau mulţi pacienţi care aşteptau şi care poate aveau probleme mai mari ca mine, eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toţi pacienţii erau ignoraţi şi m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Poliţiştii mi-au dat dreptate”, a declarat Mario Mutu.

Tânărul își dorește foarte mult să ia permisul și să aibă propria mașină: „Îmi doresc maşină, dar nu am momentan”.

Citește și: Mario Mutu are iubită cântăreaţă. Cum arată Mara, tânăra care i-a furat inima: „Am văzut-o creață, mai focoasă”

Chiar dacă la spital a avut loc un scandal, acesta are și o parte frumoasă. A ieșit la iveală o poveste de dragoste dintre doi tineri care se iubesc. Mario Mutu și Mara Georgescu sunt într-o relație de trei luni și au planuri împreună.

„Ne-am cunoscut pe Instagram, marţi am împlinit trei luni. Pot să spun că a fost mai lejer decât crezi. Amândoi am făcut câte un pas, amândoi aveam câte o altă relaţie, dar ne-am despărţit şi ne-am cuplat. În lunile care au trecut am făcut deja o mulţime de lucruri împreună, ne-am aruncat şi cu paraşutele şi multe altele. Mă ajută Dumnezeu să fac ce mi propun şi să fiu sănătos. Nu mi-am dorit să fac fotbal dar mi-ar fi plăcut să fiu faimos fără prea mare efort”, a spus Mario.

În privința planurilor de viitor, cei doi sunt prea tineri să vorbească despre căsătorie, dar este sigur că în următoarea vacanță vor merge împreună, în Dubai.

Citește și: Mario Mutu, prima reacție în scandalul pensiei alimentare. Ce spune despre procesul dintre părinţii săi

Părinții au divorțat când avea un an

Mario s-a născut în 2002, când părinții lui, Adrian Mutu și Alexandra Dinu, încă formau un cuplu. Căsnicia s-a rupt rapid, aceștia divorțând în 2003, când Mario Mutu avea numai un an. Adrian și-a continuat cariera de fotbalist, iar ea a plecat în Italia, unde a fost actriță.

În urmp cu doi ania a revenit în România pemtru a face parte din juriul emisiunii „Românii au talent”, unde a stat un sezon.