Mesajul primit de Fulgy de la Johnny Depp, după ce fiul Clejanilor ar fi susținut că actorul de la Hollywood ar fi tatăl său natural

Fulgy a făcut recent o declarație șocantă, conform căreia adevăratul său tată ar fi nimeni altul decât celebrul actor Johnny Depp. Vedeta de la Hollywood nu a întârziat să reacționeze vehement.

20 iul. 2021, 19:55

Fulgy

s-a gândit să profite de faptul că părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, au devenit cunoscuți de vedetele de la Hollywood, în special de Johnny Depp, care și-a manifestat o admirație deosebită pentru muzica lor.

Fiul Clejanilor, după o ceartă cu celebrii săi părinți, pe care i-a numit „psihopați”, a făcut o declarație șocantă, în care susținea că adevăratul său tată ar fi de fapt actorul Johnny Depp, ci nu Ioniță.

Potrivit lui Fulgy, acestă afirmație a ajuns și la urechile vedetei de la Hollywood, care i-a transmis un mesaj personal pe Instagram și pe care tânărul de 23 de ani l-a și postat la story.

Johnny Depp nu a fost deloc încântat de declarațiile lui Fulgy, așa că i-a trimis un mesaj scurt și vehement, menit să-l pună la punct pe fiul rebel al Clejanilor.

„Fulgy, du-te naibii!”, i-a transmis actorul lui Fulgy, într-un mesaj privat pe Instagram.

Johnny Depp este și el tatăl unui băiat, pe nume John Christopher „Jack” Depp III, un adolescent în vârstă de 19 ani. Astfel Johny și-a activat rapid instrinctele paterne și l-a pus la punct pe Fulgy cu doar câteva vorbe, relatează CanCan.

Alice Cooper, Joe Perry si Johnny Depp vin la București

Primele concerte din 2021. Concertul The Hollywood Vampires este programat pe 31 august 2021 la Romexpo, conform unui anunț făcut de organizatori pe Facebook.

Primele 500 de bilete din fiecare categorie au prețuri promoționale și vor putea fi cumpărate începând cu data de 14 decembrie, ora 10:00. În total 10.000 de bilete vor puse la vânzare.

Supergrupul Hollywood Vampires a fost fondat de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry în 2015. La originea formării acestei trupe a stat dorința de a aduce un omagiu tuturor artiștilor din scena rock răpuși de excese. The Hollywood Vampires a lansat în vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”, alcătuit în mare parte din compoziţii proprii.

Primele concerte din 2021. Trupa a concertat la Bucuresti in 2016, cand membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alaturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) si compozitorul si multi-instrumentistul Bruce Witkin.