Mario Mutu, prima reacție în scandalul pensiei alimentare. Ce spune despre procesul dintre părinţii săi

Adrian Mutu are porprire pe salariu după ce Alexandra Dinu, prima sa soţie, a câştigat procesul legat de neplata pensiei alimentare, timp de mai mulţi ani, pentru fiul lor, Mario Mutu, acum în vârstă de 20 de ani.

05 oct. 2022, 18:06
Mario Mutu, prima reacție în scandalul pensiei alimentare. Ce spune despre procesul dintre părinţii săi

Adrian Mutu a fost obligat de instanţă să achite 123.254,15 euro şi 419,78 lei fostei soţii, iar fiul său a comentat sitaţia pentru Fanatik.

„Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal”, a spus Mario Mutu.

Adrian Mutu are poprire pe salariul de la Rapid. „Briliantul” a pierdut procesul cu Alexandra Dinu şi are de plătit o sumă imensă
„Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici. Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva”, a mai spus fiul „Briliantului”.

Mario Mutu se înţelege de minune cu actuala familie a tatălui său: „Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu!”.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre scandalul drogurilor: „Mulţi ani de zile am trăit o ruşine”

Prima soţie a lui Adrian Mutu a dovedit instanţei încă din 2018 că bărbatul cu care a fost căsătorită între 2001 şi 2003 nu a mai plătit pensia alimentară din 2014 şi a obţinut o hotărâre definitivă şi executorie, dar până acum nu a recuperat banii.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit şi cu Consuelo Matos, cu care are două fete, iar acum este însurat cu Sandra Baghici, cu care are un băiat.